استاندار سابق تهران اعلام کرد: نقشه راه توسعه این استان را بر اساس سند توسعه و آمایش سرزمینی تدوین کردیم.
بندپی افزود: در بخش بهداشتی و درمانی نیز استان تهران بسیار عقب بود و به همین منظور سند توسعه استان را عملیاتی و اجرایی کردیم و هم اکنون بیش از پنج هزار تخت بیمارستانی و در بخش کلاسهای درس نیز در استان تهران بیش از یک هزار کلاس درس در حال احداث است.
بندپی گفت: نرخ بیکاری استان تهران در سال ۱۳۹۷، حدود ۱۲.۲ درصد بوده که در بهار ۱۴۰۰ به ۶.۶ درصد و در تابستان ۱۴۰۰ به ۶.۳ درصد رسید؛ همچنین تعهد اشتغال استان تهران در سال ۱۳۹۹، حدود ۹۶ هزار شغل بود که برای اولین بار در ده سال اخیر ۱۱۹ هزار شغل ایجاد شده و تحقق ۱۲۴ درصدی داشته است.
محسنی بندپی افزود: در زمینه سیاسی و اجتماعی در طی سه سال، دو انتخابات مهم برگزار شد که رتبه استانداری تهران در برگزاری انتخابات ۲۳ پله صعود کرد؛ در حوزه امنیتی و انتظامی با استفاده از ظرفیت شورای تامین استان اقدامات موثری انجام شد. استفاده از ظرفیت بانوان نیز همواره مورد توجه بوده که ۱۴۱.۶ درصد تصدی پذیری همکاران زن در ردههای مختلف مدیریتی محقق شد و سند توانمندسازی زنان نیز مصوب شده است.
وی گفت: توسعه حمل و نقل ریلی و مترو در استان تهران همواره در دستور کار بوده که در این زمینه برای حل معضل متروی پردیس به عنوان شهر جدید با هدفگذاری ۴۰۰ هزار نفری، مجوز محیط زیست اخذ شده و بستر کار آماده است و یکی از مطالبات مهم مردم پرند نیز بهره گیری از مترو میباشد که در این زمینه تفاهمنامه با شهرداری منعقد شده است.
محسنی بندپی گفت: در زمینه ساخت و سازهای غیرمجاز نیز تفاهمنامه با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح منعقد شد تا امکانی فراهم شود که تغییرات در محدودههای غیرمجاز در فاصله سه روز ارائه شود؛ بعلاوه سرعت بخشیدن به مسکن مهر نیز از دیگر اقدامات بوده و تعهد ما آماده سازی ۳۲۲ هزار مسکن بوده که تا امروز ۳۰۴ هزار مسکن به متقاضیان واگذار شده است.
استاندار سابق تهران افزود: شهرک شهید سلیمانی، شهرک صنعتی ملارد با ۷۶۰ هکتار اجرایی شده و شهرک پوشاک نیز عملیاتی شده است و یکی از مشکلات عمده محدودیت استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتر بود که با پیگیری دو ساله این محدودیت برداشته شد همچنین استان تهران به عنوان استان معین دشت آزادگان در سیل خوزستان در کنار همراهی با مردم گلستان اقدامات اثربخشی را در خوزستان انجام داد.
وی تصریح کرد: در نیمه دوم سال ۱۳۹۸ که دنیا با بحران کرونا مواجه شد، ستاد کرونا استان تهران با ۲۰ نهاد و دستگاه شکل گرفت تا از ظرفیت دستگاههای اجرایی برای مقابله با این بیماری استفاده شود که در همین راستا فرمانداریهای استان تهران ۱۸۰ میلیارد تومان به دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی کمک کردند ضمن اینکه کمکهای قابل توجهی نیز از سوی شهرداریها و بخشداریهای استان تهران جهت مقابله با کرونا صورت گرفت.
بندپی افزود: ساخت ۵ هزار تخت بیمارستانی نیز در دست اقدام است و ۴۴۰۰ کلاس درس به مجموعه استان اضافه شد و در زمینه آبرسانی و تصفیه خانههای استان نیز اقدامات اثربخش شده است که همه اینها محصول همکاری و تشریک مساعی بوده تا رضایتمندی شهروندان فراهم شود.