در نیمه نخست امسال ۳۶ هزار و ۶۱۹ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی فاسد در استان کرمانشاه امحاء شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
مستوفی با اشاره به فعالیت ۴۲۷ واحد تولیدی در حوزه مواد غذایی و آرایشی – بهداشتی در استان افزود: در شش ماهه امسال ۸۰۰ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و کارگاهی و شرکتهای پخش مواد غذایی و آرایشی - بهداشتی صورت گرفته است.
وی به شهروندان توصیه کرد: از مصرف مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی فاقد مجوز برچسب اصالت و سلامت جداً خودداری کنند و مواد غذایی خود را از مکانهای معتبر خریداری کنند.