رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه هشدار داد: بسیاری از نرمافزارهایی که روزانه وارد دنیای مجازی میشود، جعلی بوده و خطر سرقت اطلاعات موجود در تلفن همراه کاربران وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، سرهنگ علی عباسی کسانی گفت: کلاهبرداران سایبری با استفاده از شیوههای
وی افزود: با نصب اپلیکیشنهای تقلبی بر روی تلفن همراه، دیگر تلفن همراه شما یک ابزار شخصی نیست و آنچه که در آن موجود است از جمله تمامی فایلها و عکسها و پیامها قابلیت کپی دارند، بنابراین توصیه میشود کاربران اطلاعات شخصی خود را بر روی تلفن همراه نگهداری نکنند.
سرهنگ کسانی خاطرنشان کرد: اپلیکیشنها و نرمافزارهایی تقلبی در هنگام نصب از همان ابتدا اجازه دسترسی به تمامی اطلاعات گوشی را از کاربر میگیرند و امکان خطر سرقت اطلاعات کاربران وجود دارد، بنابراین کاربران در زمان نصب هر اپلیکیشنی توجه داشته باشند با مشاهده و تأئید درخواستهایی مبنی بر دسترسی به اطلاعات موجود در گوشی، فایلها و موقعیت مکانی کاربر، سازنده اپلیکیشن امکان دسترسی به این اطلاعات را خواهد داشت.
رییس پلیس فتا استان توصیه کرد: شهروندان باید اپلیکیشنهای بانکی را از بانک مربوطه و یا از مارکتهای معتبر دریافت کنند و از دانلودکردن برنامههایی که در کانالها و گروههای مختلف ارائه شده و یا لینکهایی که فاقد اعتبار لازم است، خودداری کنند.
سرهنگ کسانی گفت: هموطنان میتوانند تخلفات صورت گرفته در فضای مجازی را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری لینک ثبت گزارشهای مردمی با ما در میان بگذارند.