عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه روند صدور پروانه ساخت، دردی مزمن و تاریخی است، گفت: بدون ضمانت اجرایی مصوبهای به مصوبات گذشته اضافه نکنیم.
وی ادامه داد: آقای عباسی از روزی که مسئولیت این کمیسیون را بر عهده گرفت بر اساس فشار افکار عمومی و درخواست شهروندان و ناراحتی که مردم دارند این طرح را تهیه کرد، اما بنده نگرانم که این مصوبه دچار همان سرنوشت مصوبات قبلی شود. در جلسات هم از برنامه پنج ساله دوم، یک ماده تکلیفی و جدول زمان بندی که قرار بوده زمان صدور به ۲۰ روز کاهش یابد و همچنین برنامه پنجساله سوم صحبت کردم و این یعنی درباره این موضوع مصوبات زیادی وجود دارد.
امانی با بیان اینکه در حوزه صدور پروانه سه گلوگاه در شهرداری داریم که مهمترین آن دفاتر خدمات الکترونیک هستند، تاکید کرد: زمانی که این دفاتر تاسیس شدند قرار بود همه فرایند صدور پروانه را به دفاتر خدمات الکترونیک واگذار کنیم و بار مسئولیتی شهرداری فقط نظارت و تایید نهایی باشد، اما این موضوع اتفاق نیفتاد و همچنان بار اصلی این فرایند علی رغم اینکه دفاتر فعال هستند روی دوش شهرداری است.
او اضافه کرد: گلوگاه دوم حوزه آتش نشانی و ایمنی است که برغم همه سختگیریها همچنان ساخت و سازهایی در شهر داریم که وقتی پایان کارشان میرسد تازه متوجه میشوند بحث ایمنی و سیستم خودکار خاموش کردن آتش و ... را پیش بینی نکردند. گلوگاه سوم نیز فضای سبز و باغات است.
امانی ادامه داد: در مصوبه امروز آورده شده که سامانهای طراحی شود که این سه موضوع در آن دیده شود، اما پرسش این است که چه ضمانتی برای اجرایش وجود دارد؟ اگر میخواهیم کاری کنیم که نتیجهاش را حداقل در همین دوره خودمان ببینیم، در برنامه پنج ساله چهارم توسعه شهرداری نگوییم صدور پروانه را که در حال حاضر ۶ تا ۹ ماهه است در یک فرایند پنج ساله به ۷۰ روز برسانیم.