رییس بنیاد مستضعفان: خط تولید جدید کاشی و سرامیک با تکنولوژی روز دنیا در شرایط تحریمی، نمونه ای از تحقق جهش تولید با زبان عمل است.
رئیس بنیاد مستضعفان با تاکید بر اینکه تمامی مراحل راهاندازی این خط تولید به دست جوانان نخبه و مهندسان کشورمان انجام شده است، افزود: این خط تولید که دارای تکنولوژی روز دنیا است به دست مهندسان کشورمان در صنعت کاشی و سرامیک راهاندازی شد و امروز این تکنولوژی روز دنیا، جایگزین خطوط قدیمی این کارخانه شده است.
وی با بیان اینکه امروز ایران جزو چند کشور صاحب نام در صنعت کاشی و سرامیک است، گفت: با توجه به کیفیت بالای محصولات تولیدی این مجموعه، امسال 70 درصد تولیدات این کارخانه به کشورهای همسایه صادر شده و 30 درصد آن در بازار داخل عرضه میشود و ما امروز آمادهایم تا در صورت مجوز دستگاههای متولی کشور، تمامی محصولات تولیدی این کارخانه را که ارزآوری خوبی برای کشور دارند، صادر کنیم.
فتاح با شاره به اشتغالزایی خط تولید جدید این کارخانه برای 360 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم افزود: صنعت کاشی و سرامیک جزو صنایعی است که میزان اشتغالزایی بالایی دارد و امروز با راهاندازی این خط تولید جدید انشالله شاهد جهشهای بزرگتری در این صنعت خواهیم بود.
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به ویژگیهای محصولات تولیدی خط جدید این کارخانه گفت: استحکام و دوام بسیار بالا، شفافیت مثال زدنی و همچنین جذب نزدیک به صفر آب، جزو بارزترین ویژگیهای محصولات این خط تولید جدید است که در ابعاد اسلب یا بزرگ تولید میشود و انشالله در گامهای بعدی، شاهد تولید این سرامیکها در ابعادی به طول 3.2 متر خواهیم بود که برای استفاده در نماها و کف سالنهای بزرگ کاربرد ویژهای دارند.
به گفته فتاح این مجموعه تولیدی که تا پیش از این ظرفیت تولید 7.8 میلیون متر مربع کاشی و سرامیک را در سال داشت، تا پایان امسال با اضافه شدن 2 میلیون متر مربع سرامیک پرسلان پولیش خط جدید خود، بیش از 10 میلیون متر مربع انواع کاشی و سرامیک را تولید خواهد کرد.
رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه این بنیاد برای راهاندازی خط تولید جدید پرسلان پولیش، 129 میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است افزود: هم اکنون ظرفیت تولید کاشی و سرامیک کشور 400 میلیون متر مربع در سال است که این مجموعه تولیدی، حدود 2.5 درصد تولیدات کشور را به خود اختصاص داده است.