مدیرکل خدمات اجتماعی و پیشگیری حوزه علمیه قم گفت: این افراد شامل طلاب جهادی خواهر و برادر حاضر در بیمارستانها، آرامستانها و مشاوره هستند که ۲۵۰نفر تجلیل شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قم،
وی همچنین به توزیع بستههای معیشتی به همت گروههای جهادی در موجهای ۴و۵ در بین افراد بی بضاعت و آسیب دیده از کرونا اشاره کرد و گفت: در این دو موج ۱۰هزار بسته معیشتی در نقاط مختلف قم توزیع شد.
مدیر حوزههای علمیه در این مراسم با اشاره به حضور و جانفشانی و ازخود گذشتگی گروههای جهادی در ۵موج کرونا گفت: باید این حضور مجاهدانه را ارج نهیم و برای ترویج و تقویت آن به دنبال الگو سازی باشیم.
مدیر حوزههای علمیه خدمت رسانی به مردم را جزو هویت روحانیت عنوان کرد و افزود: راه اندازی ستاد حوادث و بحران در حوزه علمیه با حضور ۷تا۱۰ هزار نفر در قالب گروه های جهادی در این ستاد را از مصادیق خدمت رسانی اعلام کرد.
آیت الله اعرافی با بیان اینکه تاب آوری اجتماعی در زمان بحران ها، حوادث، بلاها و سختیها در اندیشه اسلامی مورد تاکید قرار گرفته است گفت: بر اساس همین آموزهها جامعه ای میتواند در حوادث و سختیها خود را حفظ کند، که دارای معرفت و ایمان قوی و استوار، باشد.
مدیر حوزه های علمیه؛ شخصیت اخلاقی متعالی، فضیلتهای روحی، مناسک، عبادات و آیینهای فردی و اجتماعی، فرهنگ مترقی، همبستگی اجتماعی، پیوندهای استوار اجتماعی، نظام اداری خدمات رسان و بهره مندی از علوم و دانش و فناوری، روح انقلابی و مجاهدت را به عنوان مولفههای تاب آوری اجتماعی برشمرد.
وی کار جهادی را ارزشمند و الگوی مناسب جامعه اسلامی در زمان بحرانها عنوان کرد و افزود: در زمان کوران سختیها که همه عقب نشستند این گروههای جهادی بودند که پای کار آمدند و با اقدام خود الگویی از اقدام جهادی را در تاریخ کشورمان ثبت کردند.
آیت الله اعرافی افزود: امیدواریم این جوشش انقلابی و کوششها ادامه داشته باشد و در راه خدمت به نظام اسلامی گامهای استوار و بلندی به همت گروههای جهادی برداشته شود.
همچنین رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به کمکها و ایثار طلاب جهادی که همپای مدافعان سلامت در ۵موج کرونایی در راه مبارزه با کرونا حضور مجاهدانه داشتند گفت: طلاب جهادی از تهدید کرونا فرصت ساختند و با همدلی و هم افزایی و با حضور خستگی ناپذیر باعث شدند در راه غلبه بر کرونا سر بلند باشیم.
دکتر قدیر حضور طلبههای جهادی در ایجاد سلامت معنوی و تقویت روحیه بیماران و کادر درمان را موثر عنوان کرد و افزود: گروههای جهادی در کنار التیام روحی و روانی بیماران کرونایی باعث تکمیل شدن فرایند درمان میشدند.
وی افزود: در روزهایی که مراکز درمانی با کمبود نیروهای درمانی مواجه شد این گروههای جهادی بودند که در امواج مختلف کرونایی درخشیدند و با کمک به بیماران و کادر درمان حضور موثری داشتند.
در این مراسم از خدمات حجت الاسلام زمانی تقدیر و حجت الاسلام ملانوری به عنوان دبیر ستاد بحران و حوادث غیرمترقبه حوزه علمیه معرفی شد.