دو هزار افسر پلیس انگلیس به اذیت و آزار و فساد اخلاقی متهم شدند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه؛ ترزا مینخست وزیر سابق انگلیس در ارتباط با پروندهای که توسط نشریه تایمز تنظیم شده است، اعلام کرد این موضوع سبب ایجاد این برداشت شده است که پلیس "شهرت این نهاد را به اجرای عدالت اولویت میدهد".
تحقیقات انجام شده توسط کانال ۴ انگلیس و تحلیلهای ارائه شده توسط نشریه تایمز به فاش شدن مواردی از سوء رفتار پلیس انگلیس منجر شده و این موضوع درخواستهایی را برای شفافیت بیشتر در پی داشته است.
به نوشته این روزنامه، از سال ۲۰۱۷ تاکنون حدود دو هزار افسر پلیس، پاسبان ویژه و افسران پشتیبانی در ۳۹ واحد با اتهام تخلفات جنسی مواجه شده اند. بیش از نیمی از این اتهامات منجر به مجازاتهای انضباطی نشد و این در حالی است که هشت مورد از این اتهامات رد شد. پیش از این نام حدود ۳۰۰ افسر به دلیل بدرفتاری در مواجهه با اتهامات جدید ثبت شد.
ترزا مینخست وزیر سابق انگلیس از تحقیقات درباره فساد و سوء رفتار در نیروی پلیس حمایت کرد. مِی گفت: «بدون شک اکنون زمان آن فرا رسیده است که پلیس به درستی اطمینان حاصل کند در مواردی که موارد فساد و بدرفتاری روی میدهد، همه این موارد با قدرت ریشه کن میشود. این کار باید آشکارا انجام شود تا همگان شاهد این امر باشند.» او افزود تحقیقات عمومی درباره پرونده وِین کوزِنز باید شامل انجام شدن تحقیقاتی در ارتباط با موضوع شفافیت شود.
وین کوزنز ۴۸ ساله که یک افسر حفاظت دیپلماتیک بود، سارا اورارد ۳۳ ساله را در ماه مارس ربود و پس از تجاوز، او را به قتل رساند. از زمان قتل اوراورد، اعتراضها در سطح ملی علیه خشونت و بدرفتاریهای پلیس در انگلیس افزایش یافته است. پلیس باید اطلاعیههای مربوط به سوء رفتار و نتایج جلسات برگزار شده را دستکم طی ۲۸ روز برای برگزاری جلسه دادگاه منتشر کند. پس از این مهلت، اکثر این اطلاعات از اینترنت حذف میشوند.
نشریه تایمز گزارش داد طی در ۳۰ روز گذشته بیش از ۴۰ اطلاعیه در ارتباط با بدرفتاری افسران و کارکنان در انگلیس و ولز منتشر شده است که تقریبا ۵۰ درصد آنها ناشناس هستند.
سایر آمار و ارقام گزارش شده شامل اطلاعاتی در ارتباط با هزار و ۱۷۷ جلسه از سال ۲۰۱۸ میشود و این در حالی است که پلیس نمیتواند تأیید کند آیا ۵۰۲ مورد از آنها به صورت عمومی یا خصوصی برگزار شده اند یا خیر. در بقیه موارد، از هر چهار نشست یک نشست به صورت خصوصی برگزار شد.
نمونههایی از بدرفتاری پلیس شامل مواردی از برقراری رابطه جنسی یک افسر ارشد پلیس با یک همکار زن در اداره پلیس و یک افسر دیگر با یک فروشنده مواد مخدر میشود.
سخنگوی کیت مالت هاوس رئیس اداره مقابله با جرایم و نظارت بر پلیس در انگلیس در سخنانی گفت: "زمانی که افسران، پایینتر از استانداردهای مورد انتظار مردم اقدام میکنند", پلیس باید با شفافیت اقدام کند.