استاندار خراسان جنوبی گفت: نظارتها و برخوردها باید به سمت نشاط در فضای کسب و کار و رضایت مردم پیش رود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، آقای ملانوری در جلسه کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات استان با بیان اینکه آمارها
وی با بیان اینکه اقدامات انجام شده در تعزیرات باید به گونهای باشد که رعایت انصاف و اجرای عدالت در آن باشد، افزود: این اقدام سبب توسعه و ترویج منافع تولیدکننده و مصرف کننده خواهد شد.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه نظارتها باید به صورت مستمر باشد، گفت: آنچه در این موضوع مهم است استفاده از مردم در بحث نظارتها است که نیازمند فرهنگ سازی است.
آقای ملانوری با بیان اینکه نظارتها و برخوردها باید به سمت نشاط در فضای کسب و کار و رضایت مردم پیش رود، افزود: هر اقدامی که انجام میشود باید به کسب و کارهای کوچک دقت شود تا آسیبی متوجه آنان نشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی، با بیان اینکه در شش ماهه امسال ۳ هزار و ۶۵۱ فقره پرونده ورودی به این اداره بوده است، گفت: از این تعداد ۳ هزار و ۴۰۷ پرونده مختومه اعلام شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۱ درصد افزایش مختومه داشته ایم.
حسین پور با بیان اینکه امسال بیش از ۳۹ میلیارد تومان درحق دولت پرونده محکوم شده وجود دارد، افزود: این محکومیت نسبت به مدت مشابه ۲۱۹ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به رسیدگی ۱۸ روزه پروندههای ورودی به تعزیرات گفت: از تعداد ورودی پروندهها از ابتدای امسال تا به امروز ۲ هزار و ۲۷۵ پرونده وارد اجرای احکام و ۲ هزار و ۲۹۰ پرونده مختومه شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بابیان اینکه بیش از ۱۲ میلیارد تومان در حق دولت تا به امروز وصول شده است، افزود: این پرداختها ۱۴۴ درصد نسبت به شش ماهه سال گذشته افزایش داشته است.
حسین پور با بیان اینکه بیشترین تخلفات در حوزه نظارت با تشکیل ۴۶۴ مورد در حوزه عدم درج قیمت است، گفت: گران فروشی، عدم ارائه فاکنور و عرضه خارج از شبکه در رتبههای بعدی قرار دارد.
وی با بیان تخلف در حوزه سوخت و دام بیشترین پروندههای تعزیرات را تشکیل میدهند، افزود: از ۱۷۰۰ پرونده قاچاق، ۷۹۷ مورد مرتبط به قاچاق سوخت و ۲۱۳ مورد مربوط به دام زنده است.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان هم در این جلسه با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱۹ انبار فعال در سطح استان داریم، گفت: ۱۱ هزار و ۲۳۸ مورد هم در حال بررسی در سامانه انبارهای کشوری است.
جرجانی با بیان اینکه در زمینه سیمان در حال حاضر در بازار هیچ مشکلی وجود ندارد و سیمان به میزان لازم در حال عرضه است افزود: قیمت هر پاکت سیمان ۳۵ هزار تومان است و کمبودی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه سازمان صمت در دو حوزه کالا و خدمات نظارت انجام میدهد، گفت: در نظارت بر کالا، در شش ماهه نخست امسال، ۱۰۳ پرونده تولیدی گوشت مرغ، ۱۱ واحد مرغ تخم گذار، یک واحد تولید نوشابه و یک واحد قند و شکر ایجاد و به تعزیرات حکومتی معرفی شده است.
رئیس صمت استان گفت: در خدمات عمومی ۲۱۱ میلیون تومان از ابتدای سال به حساب مردم بازگشت داده شده است که عمدتا خدمات خودرویی است.
جرجانی با بیان اینکه از ابتدای امسال ۴۸ هزار بازرسی با ۸۵۹ پرونده تشکیل شده است، گفت: ارزش این پروندهها ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان است.
وی با بیان اینکه پروندهها امسال از نظر ریالی ۳۴ درصد افزایش داشته است، افزود: سامانه ۱۲۴ استان هم در نظرسنجی کشور موفق به اخذ رتبه اول از نظر کسب رضایت مردم شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه در حال حاضر به صورت ماهانه هزار و ۸۰۰ تن تخم مرغ در سطح استان تولید میشود، گفت: مصرف روزانه استان بین ۲۵ تا ۳۰ تن است که مابقی تولید به سایر استانهای همجوار حمل میشود.
قوسی با بیان اینکه قیمت تخم مرغ بنابر تصمیمات کشوری ۲۶ درصد افزایش داشته است، افزود: شانهای ۴۲ هزار تومان که همان کیلویی ۲۳ هزار تومان است در حال عرضه است.
وی با بیان اینکه مرغ روزانه ۳۵ تا ۴۰ تن در استان توزیع میشود، گفت: قیمت مرغ هیچ تغییر نداشته است و با قیمت ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان در حال عرضه است.
رئیس جهاد کشاورزی استان درخصوص نهادههای دامی نیز افزود: از ابتدای امسال ۹۵ هزار تن نهاده برای دام سبک و سنگین و ۸۵ هزار تن برای طیور تامین و توزیع شده است.