وزیر ارتباطات: فناوری و ارتباطات زندگی بشر را تحت تأثیر قرار داده است و پلیس باید به روز و مجهز به فناوریهای روز و حتی پیشگام باشد.
زارع پور گفت: پلیس باید به روز و مجهز به فناوریهای روز باشد تا بتواند اگر حقی از کسی ضایع شد احقاق حق کند.
وزیر ارتباطات گفت: پلیس برای حفظ منافع مردم باید دائم به روز شود و به فناوریهای جدید تسلط داشته باشد و حتی یک قدم از دیگران جلوتر باشد.
وی گفت: پلیس باید مرکز دیده بانی برای فناوریهای جدید داشته باشد، که البته تا به امروز هم پلیس فتا عملکرد مناسب داشته است.
زارع پور خاطرنشان کرد: پلیس از نخستین سازمانهایی بود که معاونت فناوری داشت و این نشان دهنده پیشگام بودن نیروی انتظامی در زمینه فناوری بود.
زارع پور درباره استفاده از فناوریهای نوین در پلیس خاطرنشان کرد: باید طعم شیرین فناوری در بخش دولتی را به مردم بچشانیم، مردم در بخش غیردولتی و خصوصی این خدمات را دریافت میکنند و انتظار دارند در بخش دولتی هم این خدمات را دریافت کنند و برای این منظور لازم است بخش فناوری اطلاعات در سازمانها جدی گرفته شود و این اتفاق در پلیس افتاده و لازم است تقویت شود تا در جهت افزایش رضایتمندی مردم اقدام کنند.
وی ادامه داد: باید خدمات در حوزههای مختلف را به صورت یکپارچه به مردم ارائه دهیم و ما وظیفه داریم تبادل بین دستگاهها را تسهیل کنیم و از همین رو زیر ساخت جدید برای راهبری استقرار دولت الکترونیک تدوین میکنیم تا یک سازمان در نهایت در دولت پاسخگو باشد.
وی گفت: شاخص کیفیت در دنیا ۸۰ و شاخص کمیت در استفاده از دولت الکترونیک ۱۳۰ است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در خصوص حمایت مالی پیشنهادی به رئیس جمهور داده ایم تا منابع فرادستگاهی برای توسعه دولت هوشمند در اختیار ما قرار بگیرد. اگرچه تحریمها اثرگذار است، اما ما از پلتفرمهای داخلی نیز استفاده میکنیم، اما اگر بخواهیم پلتفرمهای داخلی تقویت شود باید بتوانیم از طریق این ظرفیتها خدمات را هم ارائه دهیم بویژه بخش پیام رسانهای داخلی باید جدی گرفته شود و ما در این خصوص نیز برنامه مفصلی داریم.
وی گفت: تلاش میکنیم در وزارت ارتباطات اتصال مجازی بین سازمانها راحتتر و سریعتر باشد و ۳۰ پله جایگاه ایران را در زمینه دولت هوشمند ارتقا دهیم.
کارهای بسیار خوب ناجا در توسعه فناوری اطلاعات
وزیر ارتباطات در مراسم افتتاح پروژههای هوشمندسازی پلیس گفت: کارهای بسیار خوبی در پلیس در زمینه اطلاعات و فناوری صورت گرفته است و این حرکت باید تداوم پیدا کند.
آقای عیسی زارع پور افزود: امروز فناوری اطلاعات تمام سنین و جنسیتها را پوشش میدهد و این فناوری هم میتواند فرصت باشد و هم تهدید و آسیبهای جدی دارد.
وی گفت: زندگی بشر به این حوزه گره خورده و در چنین شرایطی نظم بخشیدن، ساماندهی و شفاف سازی بخشی از ضرورت است و پلیس باید حضور داشته باشد تا حقوق و منافع مردم در فضای مجازی خدشه دار نشود.
آقای زارع پور افزود: بایستی در بحث دولت الکترونیک تدبیر شود، زیرا چندین متولی دارد و این موضوع بایستی یکپارچه و هماهنگ باشد.
وی گفت: در تلاش هستیم جایگاه جمهوری اسلامی را در بحث فناوری اطلاعات ۳۰ پله ارتقاء دهیم و در این بخش بومی سازی زیرساختها باید در دستور کار قرار گیرد.
وزیر ارتباطات افزود: در بخش سازمانها و نهادها، بخشهای لشکری و انتظامی پیشروتر از همه هستند و بایستی امنیت این فضا برای آنان در نظر گرفته شود.