مرحله نخست مرکز آرشیو ملی هنر ایران در شیراز راه اندازی شد.
کمالی سروستانی افزود: همه اطلاعات مربوط به هنرهای هفت گانه نمایشی، موسیقی، تجسمی، سنتی، معماری، سینما و ادبیات جمع آوری شده و در اختیار پژوهشگران قرار میگیرد.
وی گفت: ۶۰۰ هزار فایل موسیقی فاخر، سه هزار و ۲۰۰ فیلم سینمایی، ۱۲ هزار عنوان کتاب الکترونیکی، ۲۰ هزار فایل از آثار هنرمندان تئاتر، شعر، ادبیات، خوشنویسی، قرآن نگاری، نقاشی، مجسمه سازی و فیلم مستند محتوای مرحله اول مرکز آرشیو ملی هنر ایران در شیراز است.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران هم در مراسم گشایش مرکز آرشیو ملی هنر ایران گفت: این مرکز سبب باقی ماندن اسناد مربوط به هنر ایرانی برای ایرانیان میشود و آیندگان میتوانند با مراجعه به این مرکز، اطلاعات کاملی را از هر هنر شکل گرفته در این سرزمین دریافت کنند.
بروجردی افزود: بر اساس برنامه ریزی ها، در یک دوره ۵ ساله طرح توسعه و تکمیل مرکز آرشیو ملی هنر در شیراز ساماندهی خواهد شد و ساختمانی هفت طبقه برای حفظ و حراست از آثار هنرمندان ایرانی در زمینه هنرهای هفت گانه ساخته و در اختیار پژوهشگران قرار خواهد گرفت.
وی گفت: تا کنون بیش از ۲ میلیارد تومان برای راه اندازی این مرکز هزینه شده است که تکمیل آن کمک مسئولان استانی و کشوری را میطلبد.
در حال حاضر امکان استفاده پژوهشگران از مرکز آرشیو ملی هنر ایران در شیراز فقط به صورت حضوری امکان پذیر است و به گفته مسئولان با اجرای طرح توسعه آن، امکان استفاده از این خدمات به صورت آنلاین هم امکان پذیر خواهد شد.