به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ وزارت کشور انگلیس در پی افزایش تجاوز و قتل زنان و دختران در این کشور از جمله به دست افسران پلیس، اعلام کرد با همکاری شرکتهای مخابراتی و برای محافظت از زنان سامانه ردیابی را اجرا میکند.
سامانه طراحی شده این امکان را برای زنان و دختران فراهم میکند تا با فعال سازی آن چنانچه طبق زمان متعارف به مقصد نرسیدند به شماره خانواده یا فرد اعلام شده هشدار داده میشود.
مجری این طرح با نام " مرا تا خانه همراهی کن " گفت: سامانه طراحی شده همچنین این قابلیت را خواهد داشت تا با گرفتن شمارهای پلیس را از خطری که فرد متصل به این سامانه را تهدید میکند مطلع و مکان او را نیز مشخص کند.
فیلیپ جانسون ابراز امیدواری این طرح تا پیش از پایان سال جاری میلادی عملیاتی شود.
افزایش قتل و تجاوز به زنان و دختران و نا امنی معابر عمومی به ویژه برای آنان موجب افزایش بی سابقه نگرانیها و نارضایتیها در این کشور شده است.
پس از افشای قتل و تجاوز به زنان و دختران بدست شماری از افسران پلیس، نگرانیهای امنیتی برای زنان و دختران در انگلیس افزایش یافته است.
"جنبش دفاع از زنان انگلیس " که پس از تجاوز و قتل سارا اورارد به دست افسر پلیس انگلیسی محافظ سفارت امریکا در لندن شکل گرفت، اقدام عملی دولت را برای تردد ایمن زنان و دختران خواستار شده است.
آنها همچنین از افزایش قتل و تجاوز زنان و دختران به دست نیروهای پلیس ابراز نگرانی عمیق کرده و خواستار بررسی وضعیت نیروهای پلیس شدند.
پلیس انگلیس شماری از اعضای این جنبش را که خواستار تامین امنیت زنان و دختران در این کشور بودند بازداشت کرده بود که موجی از خشم و عصبانیت خانوادهها را در پی داشت. آنان در اعتراض گفتند پلیس به جای تامین امنیت معابر برای تردد ایمن مردم، افرادی را که این طبیعیترین حق اجتماعی خود را مطالبه میکنند بازداشت میکند.
سازمان سرشماری قتل زنان و دختران در انگلیس اعلام کرد از سال ۲۰۰۹ تا کنون دست کم ۱۵ زن و دختر در این کشور به دست افسران پلیس این کشور به قتل رسیدند.
از زمان تجاوزو قتل سارا اورارد بدست افسر پلیس در اسفند ماه پارسال تا کنون دست کم هشتاد زن و دختر بدست مردان از جمله نیروهای پلیس این کشور به قتل رسیدند.
فراخوان به منظور بررسی وضعیت همه افسران پلیس در انگلیسپس از افشای اطلاعات درباره جرایم افسران پلیس انگلیس، اکنون درخواستهایی مطرح میشود تا وضعیت همه افسران پلیس این کشور، از جمله مامورانی که بیش از ۳۰ سال سابقه کار دارند، بررسی شود.
پارم ساندهو (Parm Sandhu)، از فرماندهان پیشین نیروی پلیس انگلیس گفته است با توجه به قتل سارا اورارد به دست یک افسر پلیس، لازم است وضعیت تک تک نیروی انسانی در پلیس این کشور، دوباره بررسی شود.
وی افزود: اعتماد عمومی به پلیس انگلیس، به ویژه در میان دختران و زنان کم شده است و نیروی پلیس موظف است این اعتماد را بازگرداند. پس از این که وین کوزنز (Wayne Couzens)، افسر پلیس انگلیس، به جرم ربودن، تجاوز جنسی و قتل سارا اورارد (Sarah Everard)، به زندان ابد محکوم شد، حساسیتها درباره فساد در نیروی پلیس این کشور افزایش یافته است.
رسانهها در انگلیس نوشتند: از سال ۲۰۱۶ میلادی تاکنون، ۲۷ افسر پلیس در انگلیس، در پی ارتکاب جرایم جنسی، محکوم شده اند.
نشریه گاردین پیشتر نوشته بود: افسران قاتل انگلیس هم از میان بازنشستگان نیروی پلیس و هم افسران مشغول کار بوده اند.