طرح غنی سازی نان با ویتامین D به صورت پایلوت در بیرجند اجرا میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفتگو با خبرنگار صداوسیما
آهنی افزود: در این مرحله آزمایش های خون برای پایش اولیه میزان ویتامین D، تکمیل پرسشنامهها و همچنین نمونه برداری از نانها انجام میشود.
وی گفت: بر اساس نتایج این پایشها میزان مورد نیاز افزودن ویتامین D به آرد مشخص میشود.
آرد و نان در خراسان جنوبی در حال حاضر با آهن و اسیدفولیک غنی سازی میشود.