رئیس اداره کل سلامت شهرداری تهران: افراد کم برخوردار، مهاجران غیر قانونی و افرادی که در سکونتگاههای غیررسمی شهر زندگی میکنند، از طریق کمپین «تهران دوباره جان میگیرد» واکسینه میشوند.
نصیری درباره اهمیت واکسیناسیون عمومی افزود: واکسیناسیون عمومی زمانی اثربخش است که تمام اعضای یک جامعه، فارغ از اینکه در چه شرایط و پایگاه اجتماعی هستند، واکسینه شوند. در راستای این کمپین و با چنین رویکردی، واکسیناسیون افراد سالمند و معلول که به دلیل شدت معلولیت و یا مناسب سازی نشدن خانه مسکونی خود موفق به دریافت واکسن شدند، به راحتی واکسینه میشوند.
او با اشاره به روند واکسیناسیون این افراد بیان کرد: اداره کل سلامت شهرداری تهران از هفته گذشته و از طریق کانونهای معلولان و سالمندان، اطلاعات افرادی که ثبت نام کردهاند را جمع آوری کرده و پس از بررسی وضعیت، در صورت تزریق نکردن واکسن، آنان را به مراکز سیار واکسیناسیون معرفی میکند.
رئیس اداره کل سلامت شهرداری تهران، درباره افرادی که در مقابل واکسیناسیون مقاومت میکنند، گفت: یکی دیگر از اقدامات اداره کل سلامت شهرداری تهران در این کمپین، متقاعدسازی افراد معلولی است که قصد انجام واکسیناسیون را ندارند، به این معنا که همکاران ما در خانههای سلامت و کانون معلولان، بعد از شنیدن دلیل آنها، مشاوره و اطلاعات کافی درباره فواید واکسینه شدن را به آنها آموزش میدهند.
نصیری با اشاره به نحوه اطلاع رسانی درباره کمپین «تهران دوباره جان میگیرد»، افزود: کانون معلولان اداره کل سلامت شهرداری تهران، در حال حاضر ۱۰ هزار عضو فعال دارد. شهروندان متقاضی واکسن، باید در سامانه «محله من» ثبتنام و یا از طریق تماس با سامانه ۱۳۷ و شمارهگیری کد ۶ وضعیت واکسیناسیون خود را اعلام کنند تا نیروهای سیار برای تزریق واکسن در محل سکونتشان حضور یابند.
رئیس اداره کل سلامت شهرداری تهران درباره تعداد افراد آسیب پذیر در شهر تهران، گفت: طبق آخرین اطلاعات سازمان بهزیستی در سال ۹۵، در شهر تهران حدود ۱۲۰ هزار معلول با شدت معلولیت متفاوت زندگی میکند، اما به دلیل اینکه روند ثبتنام افراد به عنوان معلول در کشور وابسته به اعلام سازمان بهزیستی و صدور کارت معلولیت است، متاسفانه هنوز این آمار دقیق نیست و نمیتوان از آن به عنوان منبع استفاده کرد.