مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی گفت: این استان و شهر تبریز در حوزه وقف و کارهای خدا پسندانه جزو شهرهای زبانزد کشور است.
وی ادامه داد: خیران بر اساس باورهای ایمانی و اعتقادات قلبی و با تأسی به پیامبر اکرم (ص) و سیره اهل بیت (ع) این اعمال نیک را در زمان حیات و بعد از مرگ از خود به یادگار گذاشتهاند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان خاطرنشان کرد: سنت حسنه وقف، سنت دیرپای نبوی، علوی و فاطمی است و میراث فردی که از دنیا میرود فقط برای نزدیکانش میماند، اما اگر کسی بخواهد که نام و یادش حتی بعد از مرگ در تاریخ بماند، میتواند با سنت حسنه وقف _به تعبیر قرآن کریم _ باقیات الصالحاتی برای خود داشته باشد.
وی ادامه داد: وقفهای بسیاری همچون موقوفه خانم خیرالنسا هستند که حتی بعد از گذشت چندین صدسال، نیازمندان از آنها منفعت برده و بنا بر نیت واقف، از منفعت موقوفه آنها برای اطعام و احسان استفاده میشود.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به وجود بیش از ۸۰۰ نوع نیت خیرخواهانه در عرصههای مختلف افزود: با توجه به فرا رسیدن دهه وقف و گرامیداشت نام و یاد واقفان خیراندیش و خیراندیشان واقفی که بزرگوارانه از سر سفره دنیا بلند شده و دست به کارهای باقیات صالحات زدهاند، بر خود وظیفه دانستیم تا با همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی برنامهای برای تجلیل از این افراد بزرگوار تهیه کنیم.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به تهیه مستند پنج قسمتی "آخرت ذخیرهسی" با حضور خیران استان گفت: امیدواریم بتوانیم نام و یاد خیران را هر چه بیشتر مطرح کرده و بنای استمرار اعمال نیک وقف را با تشویق سایر افراد بنا نهیم.