۲ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم گوشت استحصالی در کشتارگاه صنعتی جونقان بستهبندی و منجمد شد.
بهروز آلمومن افزود: گوشت تولیدی در قطعات پنجگانه گردن، سردست، قلوهگاه، راسته و ران استخواندار و بهصورت کارتنی بستهبندی میشود.
وی گفت: با توجه به حجم بالای گوشت تولیدی، برای حفظ سلامت فرآوردههای گوشتی، ذخیرهسازی مناسب و توزیع عادلانه در آینده این امر ضروری و اجتنابناپذیر است.
مدیرکل پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری با اشاره به این که آخرین بار در اواخر دهه ۸۰ بستهبندی گوشت در کشتارگاه صنعتی جونقان صورت گرفت، ابراز امیدواری کرد پس از سالها که چراغهای این واحد مهم روشن شده است و با تلاش متولیان این عرصه شاهد توزیع گوشت و فرآوردههای گوشتی فقط به صورت بستهبندی سالم و بهداشتی باشیم.