به گفته مدیر کل دامپزشکی خراسان شمالی شش ماهه نخست امسال دو هزارو ۳۰۰ تُن گوشت قرمز با کشتار صد و یازده هزار رأس دام سبک و سنگین استحصال شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی؛مدیر کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: شش ماهه نخست امسال دو هزارو ۳۰۰
دکترحمید رمضانی افزود:ظرفیت تولید گوشت قرمز در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۶۰ درصد افزایش یافته است.
وی در ادامه از صادرات ۱۳۰ تُن گوشت قرمز و گوشت سفید در ۶ ماهه نخست امسال به سایر استانهای کشور خبردادو اضافه کرد: همچنین در این مدت ۳۷۰ هزاررأس دام زنده به خارج استان حمل شده است.
مدیر کل دامپزشکی استان همچنین اظهارداشت: از ابتدای امسال تا پایان شهریورماه بیش از ۶ میلیون قطعه طیورکشتار و یازده هزارو ۴۰۰ تُن گوشت سفید نیز تولید شد.
خراسان شمالی هشت کشتارگاه دام سبک و سنگین و ۳ کشتارگاه مرغ دارد.