وزیر کشور در بازدید از مرکز مطالعات راهبردی وزارت کشور: برنامهها و اولویتهای پژوهش باید در مسیر تقویت حکمرانی کارآمد باشد.
وزیر کشور با حضور در محل کار تک تک همکاران مرکز، از نزدیک با آنان گفتگو کرد و در جریان وظایف و کارهای انجام شده قرار گرفت. در این دیدار که نزدیک سه ساعت به طول انجامید ابتدا دکتر جلال درخشه رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور وزیر محترم کشور در جمع کارکنان مرکز، به ارائه گزارشی از وضع ساختار، نیروی انسانی، اعتبارات و اقدامات انجام شده در حوزه آموزش، پژوهش، مدیریت دانش و تهیه نشریههای علمی آموزشی سلام فرماندار و تفکر بسیجی پرداخت و مسائل و مشکلات موجود را بازگو کرد.
در ادامه دکتر وحیدی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع کارکنان مرکز، به اهمیت موضوع آموزش و پژوهش اشاره و تصریح کرد که خیلی از موضوعات تحولی که در کشور قرار است انجام شود به آموزش و پژوهش نیاز دارد و از این رو جایگاه مرکز در تحول وزارت کشور نیز مهم است.
وی به ساختار تشکیلاتی، فرآیندها، استانداردهای پژوهشی و آموزشی، عاملان و افرادی که در این عرصه فعال هستند، شبکههای آموزشی و پژوهشی، کاربردهای پژوهش و در نهایت نظارت و ارزیابی و اصلاح اشاره نمود و اظهار داشت که اینها را به عنوان جریان فرآیندی در نظر میگیریم و همیشه باید یک نگاه تحولی به موضوع داشته باشیم.
آقای وحیدی در ادامه ضمن اشاره به ایجاد دبیرخانه تعالی حکمرانی در وزارت کشور، اعلام کرد. این مجموعه کارها بایستی در راستای تعالی الگوی حکمرانی خود را نشان دهد و بایستی الگوی فعالیتهای مرکز نیز در چارچوب آن، مورد ارتقا و بازنگری قرار گیرد.
وزیر کشور همچنین با اشاره به ۱۴۸ برنامه ارائه شده به مجلس شورای اسلامی در مقطع اخذ رای اعتماد تاکید کرد: این برنامهها باید بر اساس پشتوانههای آموزشی و پژوهشی در قالب الگوی تعالی حکمرانی اجرایی گردد.
وی با تاکید بر شعار کلیدی وزارت کشور یعنی ارتقای کیفیت و کفایت حکمرانی، اظهار امیدواری کرد که همه برنامهها در ذیل آن تدوین گردد.