ارائه کارت واکسیناسیون در ادارات دولتی، شرکتهای بزرگ و بخش خصوصی در هنگام خدمات رسانی به جامعه هدف الزامی است.
محمدحیدری با بیان اینکه برای مکلف کردن مردم به امر واکسیناسیون باید کار اساسی انجام شود، افزود: در نخستین گام بخشداران باید با همکاری دهیاران و با مراجعه منزل به منزل اطمینان حاصل کنند که روستاییان واکسینه شده اند.
او ادامه داد: در غیر این صورت ارائه سهمیه یارانه سوخت مرزنشینان و خدمات آرد و کود مشروط به ارائه کارت واکسیناسیون خواهد بود.
فرماندار ویژه خرمشهر گفت: کارخانه جات در شهرک صنعتی، شرکتهای تاسیسات دریایی، نیشکر و شرکت فولادها نیز باید ملزم به ارائه لیست افراد واکسینه شده باشند.
حیدری افزود: اداره تامین اجتماعی و بیمه بدون ارائه کارت واکسیناسیون بیمهها را نپذیرد و در حوزه شهرداری و آموزش و پرورش، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی باید تحت پوشش خود را واکیسناسیون کنند.
او گفت: برای ریشه کنی ویروس کرونا در همه ارگانها در جهت خدمات رسانی به مراجعه کنندهها ارائه کارت واکسیناسیون الزامی شود تا همه مردم بر علیه این بیماری واکسینه شوند.
فرماندار ویژه خرمشهر در ادامه در خصوص جمع آوری زبالههای در سطح شهر و تجمع کارگران شهرداری گفت: مسئله بهداشت شهر خرمشهر بر کسی پوشیده نیست و باید برای حل این مشکل در کنار هم قرارگیریم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی آبادان نیز در این نشست گفت: در شهرستان خرمشهر در موج اول حدود ۲۴ نفر میانگین بستری، در پیک دوم ۱۴ نفر، در پیک سوم و چهارم و پنجم ۱۹ بستری داشتیم که در هفته گذشته میانگین فوتیها به پنج نفر رسید و پی سی آر میانگین مثبت در هفته گذشته ۵۰ نفر شده است.
مهرداد پاریان زیتونی افزود: در خرمشهر پنج مرکز تجمیعی واکسیناسیون داریم و ۲۶ گروه برای واکسینه کردن فعالیت دارند.
او از واکسیناسیون ۵۴ درصد افراد ۷۰ تا ۸۰ سال و ۲۷ درصد افراد ۴۰ تا ۵۰ سال خبر داد و گفت: باید کمک کنیم مردم به این اعتقاد برسند که واکسن کرونا را دریافت کنند، چون این تنها راه چاره برای ریشه کنی این ویروس است.
پاریان زیتونی در بخش دیگری به وضعیت شوری آب در خرمشهر اشاره کرد و گفت: شوری آب موجب کاهش کلر در شبکه میشود و نکته دیگر در برخی نقاط که شکستگی لولههای آب و نزدیکی خطوط فاضلاب فشار منفی ایجاد کرده و موجب آلودگی در شبکه شده است.
او افزود: امیدواریم با تمهیدات انجام شده وضعیت شوری آب کاهش یابد و بحث کنترل کلرها را باید جدی گرفت و از نظر بهداشت باید صددرصد آب شرب سالم باشد این درحالیست با توجه به آغاز مرحله دوم پیک التور و کاهش کلر در پیشگیری از بیماری التور تاثیر منفی دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی آبادان ادامه داد: به طور میانگین ۹۳ درصد آب آشامیدنی روستایی و شهری خرمشهر مطلوب است.
سرپرست اداره آبفای خرمشهر نیز در این نشست نیاز آبی شهرستان خرمشهر را ۱۱۵ هزار متر مکعب در شبانه روز بیان کرد و گفت: سهمیه خرمشهر از آب غدیر ۹۰ هزار مترمکعب در شبانه روز است این در حالیست که هم اینک ۷۵ هزار متر مکعب در شبانه روز برداشت میشود.
حسین عبیداوی افزود: مجوز راه اندازی ۲ واحد آب شیرین کن به زودی گرفته خواهد شد تا مشکل مردم خرمشهر برطرف شود.