ایجاد رشته تحصیلی معادن در خوزستان برای علاقمندان به این رشاه ضروری است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، رئیس اتاق بازرگانی اهواز گفت: به نمایندگی از بخش خصوصی استان اعلام میکنم، از روندی که در استان برای بخش خصوصی جاری است رضایت نداریم.
شهلا عموری افزود: اگر قرار است نشستهایی برگزار و برای بخش خصوصی تصمیم گیری شود، اما خود بخش خصوصی حضور نداشته باشد، باید گفت که بخش خصوصی خود میتواند از حقوق خود دفاع کرده، راهکار ارائه دهد و مشکلاتش را پیگیری کند.
وی ادامه داد: تنها استانی هستیم که بخش خصوصی در نشستهای تصمیم گیری حضور ندارد. در صورتی که در استانهای دیگر، در اکثر نشستها اتاق بازرگانی حضور دارد و به بخش خصوصی توجه ویژه میشود.
عموری با بیان اینکه بر اساس آمارهای نظام مهندسی، حدود ۲۰۰ معدن فعال در خوزستان داریم، خاطر نشان کرد: ۸۷ نفر در رشته استخراج معدن فارغ التحصیل هستند که از این تعداد ۱۸ نفر دارای پروانه صلاحیت حرفهای در فعالیتهای معدنی هستند.
رئیس اتاق بازرگانی اهواز گفت: همچنین طی بخشنامهای از سوی وزارت صمت، واحدهای کانه آرایی، فرآوری و صنایع معدنی استان را ملزم به بکارگیری مسئولان فنی معادن کرده است و این موضوع باعث تشدید محدودیت برای بکارگیری مسئول فنی در خوزستان شده است.
عموری افزود: به دلیل وجود معادن رسوبی مانند گچ، آهک و نمک در استان و همچنین به دلیل وجود امکانات زیربنایی و ساختاری در خوزستان، ضرورت دارد رشته تخصصی معدن در استان ایجاد شود، زیرا توجه به مقوله فرآوری میتواند طیف گستردهای از صنایع در استان را ایجاد و فعال کند.
بیشتر بخوانید :برگزاری کلاسهای حضوری در دانشگاه آزاد اسلامی اهواز
وی گفت: طرح توجیهی در خصوص ایجاد این رشته در دانشگاه شهید چمران اهواز تهیه شده و قرار است طرح توجیهی به دانشگاه ارائه شود و دانشگاه بپذیرد، این رشته در استان ایجاد شود.