نمایش معبر در مدت ۱۶ شبی که در بوستان ولایت به نمایش گذاشته شد حدود ۲۰ هزار نفر این نمایش میدانی را تماشا کردند.
این نمایش میدانی در مساحتی ۳۰ هکتاری و پیاده روی در مسیری ۲ کیلو متری توسط مخاطبان در ۸ یادمان دفاع مقدس روایت شد.
یادمانهایی که در این اثر نمایشی شاهد آن بودیم شامل «اعزام»، «گذر از میدان مین»، «میدان جنگ و کانال نفر رو»، «کانال کمیل»، «هور»، «پل شناور خیبر»، «بیمارستان صحرایی» و «نخلستان» بود که مخاطبان در همه یادمانها حضور دارند و از نزدیک نظارهگر حماسههای جنگ تحمیلی که گروه بازیگران اجرا میکردند بودند.
در یادمان «اعزام» ۵ اپیزود اعزام، ترور، بمباران هوایی، موضوع کوملههای کردستان و حادثه غرب کشور روایت شد و در انتها اعزام نیروها که مخاطبان هم جزوشان بودند به منطقه جنگی بود که تماشاگران سوار اتوبوسها و کامیونهایی که در ساختار نمایش طراحی شده بود میشدند و در مسیری که طی میکردند انفجارهایی هم بودیم.
در یادمان " میدان مین" شاهد بازگشایی معبر توسط یک نوجوان سیزده ساله بودیم.
در واقع خط اصلی داستان نمایش درباره یک نوجوان سیزده ساله و یک جوان ۲۴ ساله بود که به دلیل شرایط خانوادگی امکان حضور در جبهه را نداشتند، اما به هر طریقی خودشان را به منطقه عملیاتی رساندند.
با باز شدن معبر وارد یادمان سوم که" میدان جنگ" است، میشدیم که شاهد درگیری نیروهای ایرانی و بعثی بودیم.
بعد از آن در یادمان چهارم برشی از روز پنجم محاصره کانال کمیل را داشتیم و بخشی از روایتهای شهید ابراهیم هادی را شاهد بودیم.
در یادمانِ پنجم نمایش به " هور" رسیدیم که در آن روایت غواصی را داریم که در انفجار هور زخمی شد و توسط برادرش برای لو نرفتن عملیات به زیر آب کشیده شد و اتفاقات دردناک دیگری که تماشاگران شاهدش بودند یادآور اتفاقاتی بود که برای شهدای غواص ما رخ داده بود.
در ادامه تماشاگران از پل خیبر عبور کردند و به بیمارستان صحرایی رسیدند که در آنجا هم شاهد مجروحان و آسیب دیدگان جنگ بودیم و در پایان هم وارد نخلستان شدیم.
این نمایش از ابتدا تا انتها یک ساعت و ۴۵ دقیقه بود.
نمایش محیطی دیگری هم با عنوان " نقطه رهایی " در مقبره الشهدای دانشگاه امام حسین (ع) تا ۱۵ مهر در حال برگزاری است که هر شب حدود ۱۵۰۰ نفر آن را تماشا میکنند.