چرا ماهی در سبد مصرفی مردم خراسان شمالی ، وضع ایده آلی ندارد؟
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان شمالی ؛ گوشت ماهي با داشتن مواد مغذي همچون پروتئين و ويتامين D ، بهترين منبع اسيدهاي چرب همچون امگا 3 نيز هست که علاوه بر سلامت بدن، براي تقويت و بهبود عملکرد مغز نيز بسيار موثر است. ماده غذايي سالم، پُرخاصيت و البته در دسترس که آن طور که بايد، در سفره خانواده ها ديده نمي شود.
میزان مصرف ماهی در خراسان شمالی هفت کیلوگرم است که از متوسط کشور، دو و نیم کیلوگرم پایین تر است.