شهرستان صومعهسرا با تولید سالانه بیش از ۲هزار تُن کدو، یکی از قطبهای تولید این محصول کشاورزی در استان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ شهرستان صومعهسرا با تولید سالانه بیش از ۲هزار تُن کدو، یکی از قطبهای تولید این محصول کشاورزی در گیلان است.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: این مقدار کدوی تولیدی هم در داخل استان مصرف و هم به استانهای دیگر ارسال میشود.
احمد پادیاب با بیان اینکه در چند سال اخیر کشت کدو به عنوان یک کشت درآمدزای تلفیقی با زراعت صنوبر در شهرستان صومعه سرا ترویج شده است گفت: امسال ۱۸۰هکتار از زمینهای کشاورزی صومعه سرا به کشت کدو اختصاص یافته که در مقایسه با پارسال ۵درصد بیشتر است.
وی گفت: برداشت کدو در هر هکتار ۱۵تُن است که پیشبینی میشود امسال ۲هزار و ۷۰۰تُن کدو از باغهای شهرستان صومعه سرا برداشت شود.
کدو حلوایی، انجیری، سفید و کدوی استخوانی از انواع کدوهایی است که در شهرستان صومعه سرا تولید میشود.
بانوان صومعهسرایی از کدو انواع غذاها و شیرینیهای خوشمزه تهیه میکنند.