مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: این استان در زمینه تولید چای ترش در جایگاه دوم کشوری بعد از سیستان و بلوچستان قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، محمد حسنی نسب افزود: چای ترش محصولی تابستانه بوده که دورهای حدود ۵ماه، یعنی از نیمه اردیبهشت تا اوایل آبان ماه را برای رشد و باردهی سپری میکند.
وی به افزایش ۵برابری کشت چای ترش در استان در مقایسه با سال گذشته اشاره کرد و بیان داشت: در سال زراعی ۱۳۹۹، حدود ۱۷هکتار به زیر کشت این محصول رفت و ۱۷تن محصول تولید و برداشت شد، این در حالی است که با توجه به بازدهی مطلوب، شاهد کشت محصول در ۸۲هکتار از اراضی خوزستان در سال زراعی کنونی هستیم.
به گفته حسنی نسب؛ تسهیلات ۱۶۵میلیون ریالی برای هر هکتار از اراضی چای ترش برای رفاه حال فعالان در زمینه کشت و تولید این محصول در نظر گرفته شده است.
بیشتر بخوانید: خودنمایی چای ترش در اراضی خوزستان
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار کرد: در مدت زمان کاشت، داشت و برداشت این محصول برای هر هکتار یک نیروی کارگر ثابت نیاز است و با توجه به اینکه در حال حاضر برداشت آن به صورت کاملا دستی صورت میگیرد، هنگام برداشت که حدود یک ماه به طول میانجامد، روزانه ۱۰نفر مشغول به کار میشوند.