تاکنون ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار دوز واکسن کرونا در فارس تزریق شده است.
دکتر عبدالرسول همتی همچنین از بهبودی ۴۳۵ هزار و ۷۸ نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستانها مرخص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
معاون بهداشت دانشگاه در ادامه با اعلام جان باختن ۹ هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جانباختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون را ۶ هزار و ۶۸۶ نفر اعلام کرد.
دکتر همتی با بیان اینکه ۲۶۷ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستانهای استان بستری شده اند، افزود: هم اکنون هزار و ۹۴۹ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستانهای فارس بستری هستند که از این تعداد، ۲۲۲ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخشهای ICU، مراقبتهای ویژه درمانی دریافت میکنند.
او در ادامه اضافه کرد: در شبانه روز گذشته هزار و ۷۲۱ بیمار نیز به صورت سرپایی در مراکز منتخب شانزده ساعته استان تحت درمان قرار گرفته اند.
معاون بهداشت دانشگاه با اعلام این مطلب که در حال حاضر گروههای سنی بالای دوازده سال بر علیه کروناویروس واکسینه میشوند، گفت: در روز گذشته مدافعان سلامت حوزه بهداشت استان فارس ۵۱ هزار و ۹۷۹ دوز واکسن در پایگاههای تجمیعی واکسیناسیون در شیراز و شهرستان ها، به مردم استان تزریق کرده اند و تاکنون دو میلیون و ۴۵۳ هزار و ۴۸۵ دوز اول واکسن کرونا و ۹۶۱ هزار و ۱۶۱ دوز دوم واکسن کرونا، به جمعیت هدف در فارس تزریق شده است و مجموع تزریق واکسن کرونا در فارس به سه میلیون و ۴۱۴ هزار و ۶۴۶ دوز رسیده است.
دکتر همتی با اشاره به این که واکسن کرونا به اندازه کافی در استان وجود دارد، از مردم خواست هرچه سریعتر برای دریافت واکسن کرونا به مراکز واکسیناسیون تعیین شده مراجعه کنند تا بتوانیم به هدف ایمنی جمعی در استان برسیم.
او در زمینه واکسیناسیون مادران باردار گفت: با توجه به مطرح شدن این موضوع در کمیته علمی ستاد کشوری مدیریت کرونا، در دسترسترین و معتبرترین واکسن موجود برای خانمهای باردار، واکسن سینوفارم است و در حال حاضر قرار نیست واکسن دیگری جایگزین یا در کنار این واکسن برای مادران باردار در نظر گرفته شود، بنابراین با توجه به اینکه اگر مادران بادار برای تزریق واکسن کرونا اقدام نکنند و مبتلا به بیماری کووید۱۹ شوند، ممکن است با عواقب جبران ناپذیری مواجه شوند، هر چه زودتر برای دریافت واکسن به پایگاههای واکسیناسیون تعیین شده مراجعه کنند تا مشکلی برای مادران باردار و جنین آنها ایجاد نشود.
معاون بهداشت دانشگاه بیان کرد: با وجود اینکه در حال گذر از موج پنجم بیماری کووید۱۹ هستیم، اما کماکان باید به رعایت شیوه نامههای بهداشتی پایبند باشیم؛ اگر ماسکها برداشته شود و حساسیتها کم شود ممکن است با موج جدیدی از بیماری روبرو شویم، امیدواریم با همکاری همگانی بتوانیم شاهد وضعیت بهتری در استان باشیم.
بیشتر بخوانید: