بیش از دویست و شصت و دو شرکت از اتحادیه اروپا، آفریقا و آسیا همراه با عرضه زعفران ایرانی در نمایشگاه صنایع غذایی ورشو شرکت کرده اند.
به گزارش امیر هوشنگ دانایی خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از ورشو ؛ این نمایشگاه در سه بخش ارگانیک؛ بایو (غیر تراریخته) و سلامت محور برپا شده است.
زعفران ایرانی برای نخستین بار به همراه انواع محصولات غذایی سلامت محوردر این نمایشگاه عرضه شده است.
نوآوری در محصولات گیاهی و قابلیت فراوان آن از دیگر بخشهای این نمایشگاه است.