یک شرکت جاسوسی اسرائیلی در امارات با عضویت سازمان جاسوسی آمریکا، قصد دارد در ابوظبی فناوری خود را به برخی کشورها از جمله عربستان سعودی بفروشد.
وبگاه العهد با انتشار این خبر نوشت: شرکت رسانهای کانادا (CBC) در گزارشی فاش کرد یک شرکت جاسوسی اسرائیلی در امارات که استفان هارپر، نخست وزیر سابق کانادا ریاست آن را بر عهده دارد و اعضای سابق موساد و سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا در آن عضویت دارند، قصد دارد یک شعبه برای خود در ابوظبی افتتاح کند.
این شرکت رسانهای کانادا اعلام کرد هارپر رئیس شرکت اسرائیلی اوز ونچرز ("AWZ Ventures") سازنده سیستمهای فناوری نظارتی، در تورنتو مستقر است. این شرکت به دنبال تسهیل فروش فناوری نظارت پیشرفته به امارات متحده عربی است. شرکت رسانهای کانادا خاطرنشان کرده است این شرکت «خدمات تشخیص چهره و تشخیص جمعیت و هم زمان (جمع آوری) اطلاعات جامع در مورد افراد را ارائه میکند».
این شرکت رسانهای خاطرنشان کرده است: «هارپر یک عنصر کلیدی در این شرکت سرمایه گذاری است، زیرا وی ریاست کمیته مشورتی آن را که متشکل از اعضای سابق سرویس جاسوسی اسرائیل، موساد، و دیگر سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا است، بر عهده دارد. در این گزارش همچنین تاکید شده است، هارپر، طبق اطلاعات مندرج در وب سایت این شرکت، «شریک تجاری این شرکت است که در ۱۸ شرکت امنیت الکترونیکی اسرائیلی سرمایه گذاری کرده است.»
شرکت رسانهای کانادا خاطر نشان کرده است: «شرکت اوز ونچرز (AWZ Ventures) در حال ایجاد شعبهای در امارات متحده عربی است و کاترین فرر فرشت، دیپلمات سابق کانادایی به عنوان مدیر کل این شرکت که نام آن اوز هوریزونز (AWZ Horizons) است و مقر آن در ابوظبی خواهد بود، تعیین شده است.»
به گزارش سی بی سی، "فرر طبق حساب شخصی اش در لینکدین (LinkedIn)، از فوریه ۲۰۲۱ به صورت تمام وقت در شرکت «اوز» (AWZ) کار میکند و از طرف این شرکت ماموریت یافته است تا فروش فناوریهای امنیت سایبری را به دیگر کشورهای منطقه، مانند عربستان سعودی و کشورهای شمال آفریقا تسهیل کند.»
این شرکت رسانهای کانادا یادآور شده است: «کارشناسان بین المللی تهدید سایبری و حقوق بشر در کانادا و انگلستان امکان ارائه چنین فناوریهایی را به کشوری که سابقه نقض حقوق بشر دارد، محکوم میکنند.»
این شرکت به نقل از سیینا انستیس، مشاور ارشد گروه تحقیقاتی دانشگاه تورنتو که بر مطالعه تهدیدات دیجیتالی متمرکز است، آورده است: «فروش فناوریهای نظارت الکترونیکی به کشوری مانند امارات از نظر حقوق بشر ذاتاً مشکل ساز است.»
این شرکت همچنین به نقل از یارون اشکنازی، بنیانگذار و سخنگوی شرکت AWZ آورده است این شرکت روی «فناوریهای امنیتی دفاعی ساخته شده سرمایه گذاری میکند، زیرا نمیتوان آنها را دور ریخت یا برای اهداف پلید مهندسی معکوس کرد.»
اشکنازی افزود: شرکت وی «به طور جدی» با «شرکتها کار میکند تا اطمینان حاصل کند که آنها از بالاترین استانداردهای سرمایه گذاری اخلاقی و سازمانی در کانادا و سایر بازارهایی که ما در آنها فعالیت میکنیم، تبعیت میکنند».
وی افزود: شرکتش «دارای کارکنانی» برای به ادعای وی، «تضمین فرآیندهای اخلاقی» است.
«ایتای مک» یکی از وکلای حقوق بشر به این شرکت رسانهای کانادا گفت: «امارات متحده عربی از این نوع فناوری برای کنترل جمعیت خود و جلوگیری از اصلاحات دموکراتیک استفاده کرده است.
وی از دشمن صهیونیستی خواسته است «در مورد صادرات دفاعی شفافتر عمل کند»، زیرا این موضوع بسیار خطرناک است.
ایتای مک همچنین خاطرنشان کرد: این مسئله «بسیار ناراحت کننده است» که نخست وزیر سابق کانادا خود را با فروش فناوری نظارت الکترونیکی به امارات مرتبط کند.
وی همچنین گفت: «من فکر میکنم او باید کارهای بهتری برای بشریت انجام میداد، به جای اینکه نام خود و همچنین شهرت خود را به عنوان نخست وزیر کانادا، در این پروژه قرار دهد».
ایتای مک افزود: «این اقدام نخست وزیر نه تنها به این پروژه بلکه به نقض حقوق بشر در امارات نیز مشروعیت زیادی میبخشد.»
شواهد و اسناد موجود نشان میدهد که امارات عملا به شعبه سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در منطقه تبدیل شده و ولیعهد ابوظبی برای رضایت سران رژیم اشغالگر قدس هر اقدامی که از سوی تل آویو دیکته میشود، به ویژه برخورد با مسلمانان و جنبشهای مقاومت اسلامی و ضدصهیونیستی منطقه را مو به مو اجرا میکند؛ دستوراتی که به زعم محمد بن زاید آل نهیان مقدمه و زمینهای برای رسیدن به تاج و تخت در این کشور عرب کوچک حاشیه خلیج فارس میباشد، البته مقامات امارات به ویژه ولیعهد آن غافل از آن هستند که فشار این طوق بردگی در زمانی نه چندان دور، بلای جانشان خواهد شد.