وزیر جهاد کشاورزی گفت: با وضع قیمتهای دستوری به معنای قیمتهای غیرواقعی در بازار مخالفیم.
وی اولین اصل حمایت از مصرف کننده را عرضه کالا و در اختیار قرار دادن محصول به مصرف کننده دانست و عنوان کرد: این مسئله فقط با استمرار تولید امکان پذیر است، بنابراین در حوزه کشاورزی و دامداری خط قرمز ما حمایت از تولیدکننده است و در این عرصه قیمتها باید به نحوی تعیین شود که واقعی و برای تولیدکننده تولید به صرفه باشد.
اقای ساداتی نژاد یادآور شد: البته دغدغه مصرف کننده نیز دغدغه ما نیز است و حتما باید تلاش کرد که با در نظر گرفتن تمهیداتی محصول با قیمت واقعی به دست او برسد و در این میان سودجویان، سوداگران و دلالان دستشان قطع شود.
وی ادامه داد: روشی که در دنیا استفاده میشود و ما نیز به آن اعتقاد داریم، «اعتماد دو طرفه بین تشکلها و دولت است»؛ امیدواریم با کمک همین تشکلها و اتحادیهها بتوانیم در حوزه تنظیم بازار نهایت تلاش خود را انجام دهیم و بازار را کنترل کنیم.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: در ماجرای کاهش قیمت مرغ نیز آمادگی تشکلها نشان داده شده که چطور اتحادیهها و تشکلها آمادگی تنظیم بازار را دارند.
اقای ساداتی نژاد در خصوص اتصال سامانه گمرکی به سامانه جامع تجارت نیز، گفت: به طور کلی تصمیمات ما در حوزه تنظیم بازار، نیازمند بهرهمندی از دادهها و اطلاعات دقیق و درست است، در همین راستا مذاکراتی با وزیر صمت صورت گرفته تا اطلاعات سامانه جامع تجارت در اختیار وزارت جهادکشاورزی قرار گیرد و وزیر صمت نیز این موضوع را پذیرفته است.
وی اضافه کرد: امیدواریم این مهم در اسرع وقت محقق شود تا بتوانیم با چشمانی باز نسبت به موضوعات مهم از جمله تنظیم بازار محصولات دامی و کشاورزی تصمیم گیری کنیم.