با متخلفان تولید و توزیع فرآوردههای لبنی سنتی غیر بهداشتی برخورد میشود.
دکتر رحمت اله افشار افزود: با وجود اینکه حفظ اقتصاد بومی و حمایت از تولیدات محلی لازم و ضروری است، اما رعایت مسائل بهداشتی و کنترل کیفیت محصولات مهم و اهمیت بسزایی دارد.
افشار از آمادگی آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برای کنترل کیفیت محصولات بومی و لبنیات سنتی استان خبر داد و اضافه کرد: تحت هیچ شرایطی سلامت مردم نباید فدای ملاحظه کاریها شود.
دکتر افشار ضمن حمایت از تولیدات بومی و سنتی استان ادامه داد: با همکاری کارکنان معاونت بهداشتی و دامپزشکی استان، لبنیات سنتی با جدیت کنترل شده و با متخلفان که سلامت و بهداشت محصولات تولیدی خود را رعایت نمیکنند به شدت برخورد خواهد شد.
وی از تولید و توزیع کنندگان فرآورد های لبنی سنتی در استان خواست برای حفظ سلامت مردم ضمن ارائه محصولات با کیفیت لبنی، موارد بهداشتی را هم در تولید و هم در توزیع رعایت کرده و از فروش مواد لبنی بی کیفیت، غیر بهداشتی و تاریخ مصرف گذشته خود داری کنند.