به دلیل رفتارهای خشونت آمیز پلیس، شهروندان انگلیسی خواستار برکناری رئیس پلیس این کشور شدند.
خبرنگار این شبکه تلویزیونی در پاسخ به این سوال که مردم در انگلیس در این رابطه چه میگویند؟، گفت: مردم در واکنش به این اتفاق بیان داشتند که اگر پلیس در شیوههای خود تجدید نظر نکند، اطمینان ندارند که موضوع سارا اورارد دوباره تکرار نشود. وی ادامه داد: انتقادات شدید سیاستمداران از جمله رهبر حزب کارگر انگلیس از وضعیت موجود همچنان ادامه دارد. او گفت: این امکان برای فردی بازداشت شده وجود ندارد که هویت پلیسی که وی را دستگیر کرده است جویا شود. او این فرصت را ندارد که به یک خانه پناه ببرد و یا اینکه به فوریت سوار یک اتوبوس شود. هیچ کدام از این موارد برای مردم میسر نیست. آنچه که مهم است این است که مردم جزئیات آنچه را که بر سر سارا اورارد آمده است را بدانند، زیرا به فوریت به وی دستبند زده شده و او حتی فرصت تماس با پلیس را نداشته است.
در ادامه خبرنگار گفت: رئیس پلیس لندن به درس گرفتن از این پرونده اعتراف کرده است، اما به نظر نمیرسد که حکم صادره بتواند اعتماد آسیب دیده بین مردم و پلیس انگلیس را به این زودیها ترمیم کند. به نظر میرسد که دولت به دنبال پیگیری بیشتر این موضوع از طریق اداره پلیس لندن و وزارت کشور انگلیس است.
به دنبال بروز رفتارهای خشونت آمیز از سوی پلیس انگلیس، شهروندان از نبود امنیت در این کشور انتقاد کرده و برکناری رئیس پلیس این کشور را خواستار شده اند. از اسفند سال ۱۳۹۹ که وین کوزنز (Wayne Couzens) ۴۸ ساله، افسر پلیس انگلیسی، سارا اورارد (Sarah Everard) را در یکی از خیابانهای لندن ربود و پس از تجاوز او را به قتل رساند، تاکنون ۸۰ زن انگلیسی به دست مردان کشته شده اند.