وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس اعلام کرد ۳۶ هزار و ۴۸۰ نفر دیگر در شبانه روز گذشته بر شمار مبتلایان قطعی به کرونا در این کشور افزوده شده است،
براساس اطلاعیه وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس، در شبانه روز گذشته همچنین ۱۳۷ بیمار کرونایی دیگر هم در این کشور جان باختند. با جان باختن شمار دیگری از بیماران کرونایی در انگلیس، شمار قربانیان کرونا در این کشور به روایت دولت به ۱۳۶ هزار و ۶۶۲ نفر رسید.
دولت انگلیس فقط افرادی را که تا ۲۸ روز پس از ابتلا به کووید ۱۹ جان ببازند قربانی کرونا محسوب میکند. مرکز ملی آمار انگلیس بیش از دو ماه پیش با استناد به گواهیهای فوت صادر شده اعلام کرد تاکنون بیش از ۱۵۷ هزار گواهی فوت در این کشور، به علت ابتلا به کووید ۱۹ صادر شده است.
وزارت بهداشت و درمان انگلیس اعلام کرد تا روز پنج شنبه این هفته، بیش از ۴۸.۸ میلیون نفر (۸۹.۸ درصد از افراد بالاتر از ۱۶ سال) در این کشور دوز اول و بیش از ۴۴.۸ میلیون نفر (۸۲.۵ درصد از افراد بالاتر از ۱۶ سال) نیز هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
انگلیس و کووید طولانی
دانشمندان در انگلیس اعلام کردند ۶ ماه پس از ابتلا به ویروس کرونا، ۳۷ درصد از مبتلایان کماکان از پیامدهای کووید، رنج میبرند.
پژوهشگران موسسه ملی پژوهش بهداشت (National Institute for HealthResearch) در دانشگاه آکسفورد، با بررسی وضعیت بیش از ۲۷۰ هزار نفر از مبتلایان به کووید، به یافتههای جدید رسیده اند و از جمله دریافته اند که ۳۷ درصد از مبتلایان، سه تا شش ماه پس از ابتلا به ویروس کرونا، دستکم از یکی از پیامدهای ابتلا، رنج میبرند. براساس این پژوهش، شایعترین پیامدهای ابتلای طولانی مدت به کووید، اختلال در تنفس، مشکلات در ناحیه شکم، خستگی، درد، اضطراب یا افسردگی است.
در گزارش پژوهش اخیر آمده است بخش قابل توجهی از مبتلایان، در هر رده سنی، ممکن است تا ماهها پس از ابتلا به کووید، پیامدهای ابتلا را به همراه داشته باشند. براساس این گزارش، بسامد پیامدهای کووید طولانی، در مبتلایانی که در بیمارستان بستری شده باشند، بیشتر است و این نشانگان در زنان، بیش از مردان دیده میشود.
در این گزارش آمده است در کهنسالان و مردان، نشانگان کووید طولانی بیشتر به شکل اختلال در تنفس و مشکلات شناختی بروز میکند؛ جوانان و زنان بیشتر از سر درد، مشکلات ناحیه شکم، اضطراب یا افسردگی رنج میبرند؛ بیماران کرونایی که در بیمارستان بستری شده اند، بیشتر از مشکلات شناخت ذهنی، همچون مه آلودگی ذهنی (brain fog) و خستگی شکایت دارند و مبتلایانی که در بیمارستان بستری نشده اند، بیشتر به سر درد مبتلا بوده اند.
مرکز ملی آمار انگلیس براورد کرده است حدود ۹۷۰ هزار نفر از مبتلایان به کووید در انگلیس، از پیامدهای کووید طولانی رنج میبرند. در گزارش این مرکز آمده است ۳۸۴ هزار نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور، پس از گذشت یک سال، هنوز از عوارض کووید طولانی رنج میبرند.
شمار مبتلایان قطعی به کووید در انگلیس از هفت میلیون و هشتصد هزار نفر گذشته است و انگلیس با جمعیت حدود ۶۷ میلیون نفری پس از کشورهای پر جمعیتی همچون آمریکا، هند و برزیل در جایگاه چهارمین کشور دارای بیشترین مبتلایان قطعی به کووید قرار داده است.