پایان ضعف بیماران کرونا با این دانه ارزشمند!
کدام دانه ارزشمند، ضعف بیماران کرونا را از بین میبرد؟
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، در دوران همهگیری کرونا، یکی از مواردی که در بیماران کرونایی دیده میشود، مشکلات ریوی است و بیماران کرونا پس از بهبودی نیز دچار ضعف شدید هستند.
استفاده از نخود، رژیم بسیار مفیدی برای رفع ضعف و بازگشت قوای بدن است. نخود پخته برای دردهای ریوی مفید است تا آنجا که در طب سنتی از آن به غذای ریه نام برده میشود.
نخود، برطرف کننده ضعف بیماران کرونایی
نخود دارای املاح، ویتامین و پروتئینهای متعددی از جمله نشاسته، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، روغن گیاهی، مس و ویتامینهایی مانند ویتامین A، B۱، B۲ است.
خیسانده نخود در سرکه به مدت یک شب برای کشتن کرم معده هم بسیار مفید و باز کننده انسدادها است.
تقویتکننده قلب و در رفع یبوستهای حاد و مزمن، مؤثر است. همچنین، عضلات اسکلتی را تقویت میکند و به همین دلیل، مصرف آن به ورزشکاران توصیه میشود.
دارای خاصیت ضد سرفه و سرماخوردگی است. این ماده غذایی، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند بنابراین به افرادی که دارای بیماریهای خود ایمنی مانند ام اس هستند نیز توصیه میشود.
از بین برنده انگلهای روده، برطرف کننده درد سینه و تنگی نفس، تقویتکننده ریشه مو، درمان زردی، درمان دردهای کلیه و افزایش حافظه است.
برای درمان پوکی استخوان بهدلیل منابع غنی کلسیم بسیار سودمند است. در دوران رشد استخوانها و دندانها مصرف آن توصیه میشود. همچنین، این ماده غذایی، چنانچه با عسل، ترکیب و بهصورت یک پماد درست شود، بهعنوان التیامدهنده زخمها مفید خواهد بود.
بنابراین، فلافل بهدلیل دارا بودن نخود، دارای ریزمغذیهای مفیدی است و علاوه بر در دسترس بودن و قیمت مناسب، استقبال فرزندان از آن، بیشتر از آب نخود است. فلافل در رژیم غذایی هفتگی یک خانواده، بسیار مفید است، به شرط آنکه ملاحظات بهداشتی و استفاده از روغن مناسب برای سرخ کردن آن رعایت شود.
جوانه نخود، حاوی مقدار بالای مواد مغذی و پروتئین است و بهعنوان یکی از بهترین و غنیترین منابع گیاهی پروتئین برای گیاهخواران شناخته میشود. مصرف جوانه نخود به کنترل قند خون کمک میکند، باعث تقویت و افزایش رشد مو میشود و سلامتی پوست را بهبود میدهد.
نخود، دارای اسیدآمینههای مختلف، ویتامینها و مواد معدنی بسیار مفید است که میتوانیم بگوییم نهتنها یک غذا بلکه دارو محسوب میشود و از بهترین حبوبات برای غذای انسان بوده که در طب سنتی نیز بر مصرف آن تأکید شده است.