ضماد گیاه «مارزبان» برای درمان آبسه، قانقاریا، بند آوردن خون ریزی و ناراحتیهای دندان مفید است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت:
راغ آرا با اشاره به اینکه این گیاه اگر با گوشت پخته شود، تصفیه کننده خون است افزود: برای بیماری لمفادنوپاتی که مربوط به گرههای لنفاوی میباشد، اثربخش است.
وی با بیان اینکه ضماد تازه مارزبان باعث التیام زخم میشود گفت: استفاده از ریشه آن به صورت لوسیون برای تحلیل دانههای جلدی مفید است.
راغ آرا در مورد میزان مصرف این گیاه گفت: میزان خوراک روزانه از این گیاه ۵-۸ گرم است.