مجموعهای از تصاویر نقاشیهای دیواری و مجسمههای شهر تهران تحت عنوان هنر شهری طی مراسمی در برازیلیا گشایش یافتهاست.
سفیر ایران در برزیل با اشاره به بازگشت تدریجی زندگی عادی در برزیل و دوران پسا کرونا، این نمایشگاه هنری را فرصتی مغتنم و گامی برای از سرگیری تبادلات فرهنگی بین ایران و برزیل دانست.
وی با اشاره به اینکه روزانه ۱۵ میلیون نفر در تهران در معرض تصاویر و آثار هنری نصب شده در این شهر هستند، این مجموعه را نمونه کوچکی از جلوه صدها اثر هنری تهران دانست.
قریبی با اشاره به تاریخ هفت هزار ساله تمدن ایران و دستاوردهای آن برای تمدن بشری که پس از ورود اسلام بصورت گسترده تداوم داشته است، ایران را آوردگاه فرهنگ، هنر، ادبیات و سنتهای اجتماعی ریشه دار دانسته که با زندگی روزمره مردم عجین بوده و موجب همزیستی ایرانیان با گرایشهای مختلف شده است.
وی همزمانی روز جهانی صلح و افتتاح این نمایشگاه را به فال نیک گرفته و این رویداد را گام نخست برای ادامه فعالیتهای فرهنگی هنری سفارت ایران در برزیل دانست و افزود: هنر زبان ارتباط جهانی است که همه ما را به هم متصل میکند. همه ملتهای جهان، اعم از قدیم یا جدید، از شمال یا جنوب، شرق یا غرب، گنجینههایی دارند که میتوانند به خوبی برای غنی سازی زندگی امروز بشر بکار گرفته شوند.
رودریگز دبیر فرهنگ پایتخت برزیل نیز ضمن تشکر و تاکید بر گسترش روابط فرهنگی فیمابین اظهار کرد که خوشبختانه ما در برزیل در دوران پساکرونا شاهد اولین فعالیت حضوری یک سفارت خارجی در برازیلیا هستیم که با چنین کیفیتی برگزار میشود.
این رویداد فرهنگی و هنری تا پایان اکتبر سال جاری برای بازدید عموم علاقهمندان در شهر برازیلیا به صورت رایگان دایر میباشد.