رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: تاکنون ۹ میلیون سند روایتگری فرهنگ ایثار و شهادت در این بنیاد ثبت شده است.
وی کهولت سن خانوادههای ایثار و شهادت را یکی از عوامل ثبت نکردن خاطرات برشمرد و گفت: زمان زیادی برای ثبت خاطرات نداریم و باید ثبت وقایع هر چه سریعتر انجام شود.
رئیس بنیاد شهید با اشاره به اینکه رمز بقای تمدنی ما ثبت تاریخ ایثار و شهادت است، گفت: این وقایع باید به صورت درست ثبت و ضبط شود.
وی با اشاره به واقعه عاشورا با گذشت ۱۴۰۰ سال گفت: نتایج روایت ایثارگری در عاشورا در حال حاضر در حال تحقق است.
آقای قاضی زاده هاشمی، دقت و صحت را از ملزومات ثبت فرهنگ ایثار و شهادت خواند و افزود: باید محتواها، کنترل و از زاویه خطابه و سخنرانی، آموزشهای لازم پیش بینی شود.
معاون رئیس جمهور با اشاره به برگزاری اجلاس امروز همزمان با هفته دفاع مقدس گفت: سه هزار نفر آموزش دیده در عرصه دفاع مقدس حضور داشتند.
وی با اشاره به نقش موثر بنیاد شهید و سایر سازمانها در ثبت وقایع نگاری و ثبت خاطرات ایثار و شهادت گفت: متاسفانه در این حوزه چندان موفق نبودیم که بتوانیم تمام خاطرات را ثبت کنیم.
وی با اشاره به فعالیت معاونت فرهنگی این نهاد گفت: سپاه، ارتش، سازمان فرهنگی هنری وابسته به سازمان تبلیغات در ثبت وقایع فعال هستند.
آقای قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: با همکاری راویان حاضر در صحنه دفاع مقدس باید به سرعت این وقایع برای نسلهای بعدی ثبت و مستندسازی شود.