نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج گفت: تکریم شهدا یعنی ما هنوز در این راه در حال حرکت هستیم که این موارد در ایجاد انگیزه و هدایت دانش آموزان اثرگذار است.
وی در بخش دیگری از سخنانش بر اهمیت نقش معلمان در پرورش و هدایت فکری دانش آموزان تاکید کرد و گفت: پرورش مهمتر از آموزش است و به معنی آن است که معلم روح بندگی، عبادت و خدا پرستی را در وجود دانش آموز زنده کند و انگیزه علم آموزی در دل مخاطبش ایجاد شود ، آینده متعلق به دانش آموزان و جوانان این کشور است و معلم می تواند روحیه خودباوری، بالندگی، دشمن شناسی، ایثارگری، جوانمردی و مفید بودن برای خود و خانواده را در وجود دانش آموزان پرورش دهد.
نماینده ولی فقیه دراستان البرز گفت : روش کارآمد دوران دفاع مقدس و یکی از درس هایی که در دوران پس از انقلاب در مدرسه و مکتب امام راحل(ره) یاد گرفتیم، تفکر بسیجی بود. این تفکر به عضویت در بسیج و داشتن کارت بسیج مربوط نیست بلکه باید این تفکر در وجود یک فرد باشد و منظور فرهنگ و تفکری در وجود یک فرد است که برای خدا، جهادی و با انگیزه نسبت به موضوعی که برای خداست، اقدام می کند. زیباترین حماسه ها در تاریخ از همین تفکر بسیجی برای ایران رقم خورده است. ایثارگری جوانمردی شهادت طلبی نباید مصرف سیاسی پیدا کند که برخی اوقات شاهد آن هستیم.
آیت الله حسینی همدانی افزود : تکریم شهدا و خانواده های شهدا از مواردی است که باید به دانش آموزان یاد بدهیم. باید یکی از برنامه های آموزش و پرورش این باشد که تمام دانش آموزان فردیس با همه خانواده های شهدا دیداری داشته باشند؛ چرا که این دیدارها در روحیه فرد، پیداکردن مسیر، ادامه راه و انگیزه دادن به دانش آموزان بسیار اثرگذار است.
امامجمعه کرج گفت: برخی می خواهند روحیه استقامت مقاومت و امیدواری به آینده را از دانش آموزان و جامعه بگیرند و ما باید طوری برنامه ریزی کنیم که روحیه مقاومت در وجود دانش آموزان تقویت شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش استان توجه و نگاه ویژه به نخبه ها داشته باشد؛ گفت: در استان البرز نخبه های بسیاری داریم دانش آموزان ۱۳ و یا ۱۵ساله کارهای بزرگی انجام دادند وسایل عجیب و دقیقی را طراحی و اختراع کردند و این نشان دهنده ظرفیت بالای نخبه ها در استان است که باید به آن توجه شود. اولیای آموزش و پرورش باید دانش آموزان نخبه با توانمندی های خاص را شناسایی و زمینه لازم برای رشد استعدادهای آنها را فراهم کنند و این ارزش افزوده و بهره وری است که باید از این قابلیت بالای استان استفاده شود.
امام جمعه کرج با بیان اینکه ما بعد از گذشت 40سال هنوز زنده ایم و هنوز تفکر بسیجی، حماسه سازی ها و انجام وظیفه ها در جامعه نشاهده می شود. زمانی شهید فهمیده، شهید بهنام محمدی و سایر نوجوانان به وظیفه خود عمل کردند و قهرمان ملی شدند و حالا وجود علی لندی که اخیرا از دنیا رفت و اقدام ایثارگرانه اش نشان می دهد؛ این منش و روش بعد از ۴۰ سال هنوز هست و این سلسله و تفکر هنوز ادامه دارد و از بین نرفته است.
وی گفت : خانواده آموزش و پرورش استان با جمعیت دانش آموزی حدود ۴۶۰ تا ۴۷۰ هزار دانش آموز و بیش از ۳۰ هزار معلم و نیروی فرهنگی، خانواده بزدگ فرهنگی با جمعیتی بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر را تشکیل می دهد که جمعیتی برابر یا بیشتر از برخی استان های کشور است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.