آیین نواخته شدن زنگ مهر و مقاومت با حضور مجازی دانش آموزان در مدسه پروین اعتصامی جزیره کیش برگزار شد.
جعفر آهنگران افزود: با توجه به کمبود فضاهای آموزشی این اعتبار در راستای ساخت، نوسازی و تجهیز مراکز آموزشی در اختیار آموزش و پرورش هزینه می شود.
وی گفت: ساخت ۲ مدرسه ۱۸ کلاسه، کمک به احداث مدرسه 9 کلاسه خیرساز شهید مدافع سلامت حجت الاسلام سیدین از جمله طرح هایی است که از اعتبارات تخصیص یافته به فعالیت های عمرانی فضاهای آموزشی و فرهنگی جزیره تکمیل می شود.
آهنگران افزود: علاوه بر این، سازمان منطقه آزاد کیش امسال یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کمک هزینه توسعه ای، ۶ میلیارد ریال کمک هزینه به معلمان در راستای آموزش مجازی را پرداخت کرده است.
وی با بیان اینکه در راستای حمایت از معلمان جزیره با بانک های جزیره برای اعطای تسهیلات کم بهره به آنان رایزنی شده است، افزود: اتصال مدارس به شبكه فیبر نوری برای افزایش خدمات اینترنتی در آموزش های مجازی از دیگر خدمات این سازمان به آموزش و پرورش است.
امام جمعه کیش نیز گفت: تربیت نیروی انسانی زبده مهمترین رسالت آموزش و پرورش است و به عنوان دستگاهی آینده ساز باید از سوی تمامی دستگاهها در راستای تقویت زیرساختهای آموزشی حمایت شود.
حجت اسلام احمد حسن زاده با بیان اینکه وظیفه مهم آموزش و پرورش در ۲ عرصه آموزش و تربیت خلاصه میشود، گفت: این عرصهها زمانی کامل میشود که تلاشها در راستای تربیت کادر اجرایی و مسوولان خدمتگزار باشد.
وی افزود: انتظار میرود معلمان و خانواده آموزش و پرورش با تاسی از سبک زندگی و آموزش اسلامی به دنبال تربیت نیروی انسانی و کادر اجرایی آینده ساز در کشور حرکت کنند.
امام جمعه کیش با بیان اینکه سبک زندگی و آموزش اسلامی کاملا نقطه مقابل سبک غربی خود است، افزود: دولت سیزدهم در ابتدای آغاز فعالیت خود با لغو کامل اجرای سند ۲۰۳۰ مهمترین گام مهمی در بازگشت آموزش و پرورش به سمت آموزش اسلامی برداشت.
وی گفت: با توجه به اینکه سند ۲۰۳۰ به صورت مغروضانه به ایران وارد و برخی از مواد این سند هم به شکل زیرکانهای در آموزش و پرورش اجرا شد کاملا مغیر با آموزههای اسلامی بوده و یکی از اهداف آن حذف فرهنگ شهادت و ایثار گری از جمله نام شهید سلیمانی است.