یک چهارم قارچ مورد نیاز کشور در البرز تولید میشود.
مصطفی دهقانی پیشه، افزود: البرز پس از تهران با داشتن ۴۲ واحد پرورش قارچ با مجوز و تعداد زیادی کارگاههای کوچک و روستایی سهم مهمی در تولید غذا، اشتغالزایی و سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد.
دهقان پیشه گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده پروتئین قابل جذب قارچ سه و نیم درصد بوده که این میزان نیم درصد بیشتر از گوشت قرمز است.
او افزود: بیشترین میزان تولید قارچ در البرز از نوع قارچهای دکمهای بوده و این نوع قارچ به علت عملکرد بالا در واحد سطح، بازار پسندی بالا و دوره پرورش کوتاه مورد علاقهی سرمایه گذاران است.
رئیس اداره تولیدات گیاهی شهرستان چهارباغ گفت: پرورش قارچ در البرز به دلیل نزدیکی به بازار بزرگ مصرف (کرج و تهران) ، آب و هوای مناسب مزایای زیادی دارد. البرز علاوه بر توانایی در تامین نیاز دیگر استانهای کشور، درحال صادرات قارچ به کشورهای همسایه از جمله عراق و کویت است و ارزش ریالی تولیدات که باعث رونق اقتصادی منطقه شده مبلغی معادل ۴۵۰میلیارد تومان است.