مدیرکل امور روستایی مازندران: از ۳۶۰۰روستا و آبادی استان، تعداد دو هزار و ۲۵۰روستا دارای دهیاری مصوب هستند.
غلامی افزود: برای نخستین بار در حوزه دهیاریها؛ به صورت تخصصی از دهیاران مصاحبه انجام میشود و از لحاظ صلاحیت اعتقادی و آشنایی به مقررات اداری بررسیهای لازم صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه شهرستان عباسآباد نخستین شهرستان اجرای این طرح در استان است گفت: در این نشست برای دهیاران سه بخش عباس آباد، سلمانشهر و کلارآباد علاوه بر کلاسهای آموزشی، مصاحبههای تخصصی نیز برگزار و بعد از این مراحل و تایید نهایی، احکام استخدامی صادر میشود.
وی تصریح کرد: دهیار از نگاه ما به عنوان مدیر ارشد روستا است که بیش از ۵۸وظیفه را باید انجام دهد، چون اهمیت و نقش دهیار در توسعه روستاها امروز یکی از محورهای اصلی در توسعه به حساب میآید.
مدیرکل امور روستایی استانداری مازندران گفت: تمام تلاش ما این است که در این دوره دهیاران با معیارهای آشنا به مسائل و قوانین اداری انتخاب شوند، چون با انتخاب یک دهیار خوب و آشنا به مسائل اداری قوانین و مقررات، روستا میتواند از حقوق و همچنین به مطالبات خود برسد.
غلامی به حوزه اعتبارات هم اشاره کرد و افزود: در مدت ۱۰ماه گذشته مبلغ ۱۷۰میلیارد تومان در حوزه روستایی برای حوادث و اجرای پروژهها به صورت بلاعوض به حساب دهیاریها واریز شد.
وی تصریح کرد: از محل کارا حدود ۹۰۰میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت ۴درصد با تنفس برای حوزه اشتغال روستایی، تولید کنندگان و کارآفرینان پرداخت شد.
مدیرکل امور روستایی استانداری همچنین از پرداخت ۲۰۰میلیارد تومان توسط معاونت وزیر کار و ستاد ملی برای اشتغالزایی و رونق تولید در روستاها خبر داد و گفت: اداره کل امور روستایی استانداری مازندران در سال گذشته رتبه اول جذب تسهیلات تبصره ۱۶ کشور را کسب کرد، تبصره ۱۶ تسهیلات ۴درصد با هشت سال پرداخته است که برای حوزه معیشتی و خرید لوازم خانگی است که میتواند کمک حال روستاییان باشد.
غلامی با اشاره به اینکه در بازدید از پروژههای عمرانی، خدماتی و اقتصادی شهرستان عباسآباد تصمیم بر این گرفته شد که از محل ماده ۵۸ کمک بلاعوض و همچنین از محل تبصره ۴ از محل کار و ستاد حوادثها برای طرحهای، بوم گردی، راه، گلخانه و پل مبالغی اختصاص پیدا کند.