استاندار خراسان جنوبی بر لزوم توجه ویژه به محصولات راهبردی خراسان جنوبی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، استاندار خراسان جنوبی در هفدهمین جلسه ستاد توسعه خاوران گفت: محصولات
آقای ملانوری افزود:باید در کاشت، داشت، برداشت این محصولات همراه کشاورازان و تولید کنندگان این محصولات باشیم تا بهترین کیفیت و بیشترین ارزش افزوده راه به همراه داشته باشد.
وی گفت: عرضه محصولات با کد استاندارد، به معرفی محصولات کشاورزی استان کمک می کند .
استاندار با قدردانی از اقدامات اتاق تعاون برای راه اندازی تعاونی تولید کنند گان محصولات استراتژیک استان گفت: هدف از ایجاد این تعاونی ایجاد ارزش افزوده در محصولات خاص استان است و باید سود به دست آمده از این ارزش افزوده به کشاورز و تولید کنندگان برگردد.
آقای ملانوری همچنین گفت:باید تلاش شود این محصولات در جایگاه بین المللی و جهانی حرفی برای گفتن داشته باشند.
وی با توجه به گلایهمندی برخی تولید کنندگان صنایع غذایی در خصوص سخت گیری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت:باید ساز و کارهای قانونی لازم برای دریافت مجوزهای واحدهای فرآوری پیدا کنیم.
استاندار در خصوص مصوبه قبلی ستاد توسعه خاوران در راستای حمایت از ایدههای دانش آموزان گفت:باید به دانش آموزان خلاق و صاحب ایده کمک کنیم که ایدهای برتر به مرحله تولید برسد و دانش آموزی که به این باور برسد که ایده اش ارزش تبدیل شدن به یک محصول را در بازار دارد در آینده به یک قهرمان حوزه تولید، تبدیل خواهد شد.
قوسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم در این جلسه گفت:۷ مانع در زمینههای بهداشتی در بخش صنایع تبدیلی وجود دارد که سخت گیری و زمان بر بودن مجوزهای بهداشتی برای واحد ها، عرضه محصولات تولیدی واحدهای خانگی در همان محل که تولید کننده فرصت عرضه محصولاتشان را در سایر فروشگاهها و نمایشگاهها از دست میدهند و مشخص نشدن استاندارد لازم طبق صوابط برای برخی از محصولات استان از جمله آنهاست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هم گفت:محصولات غذایی، چون با سلامت مردم در ارتباط است باید استانداردهای لازم را داشته باشد و محصولی که استاندارد لازم را ندارد نباید در دست مردم قرار گیرد.
دهقانی هم با توجه به گلایهمند بودن تولیدکنندگان از زمان بر بودن مجوزهای بهداشتی برای محصولات گفت:واحدهای تولیدی بعد از مراجعه برای دریافت محوزهای بهداشتی قوانین و ضوابط در اختیار آنها قرار داده می شود، اما برخی از تولید کنندگان در انجام این ضوابط دیر اقدام می کنند و به همین خاطر صدور مجوزهای بهداشتی آنها زمان بر میشود.