مشکل بهرهبرداران معادن خوزستان برای بکارگیری مسئول فنی در معادن استان با پیگیری ها رفع شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزخوزستان ، دبیر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان گفت: برابر با پیگیری دبیرخانه شورا و تعامل صورت گرفته با وزارت صنعت، معدن و تجارت، درجه بندی معادن استان خوزستان اصلاح و بازنگری شد.
شهلا عموری افزود: با تغییر در درجه بندی معادن استان خوزستان، مشکل اعضای نظام مهندسی معدن استان که فاقد پروانه اشتغال (در رشته استخراج) هستند برای بکارگیری در شغل مسئولان فنی معادن رفع شد.
وی ادامه داد: بعد از تغییر درجه بندی معادن استان، اعضای سازمان نظام مهندسی معدن که فاقد پروانه اشتغال (صادره از وزارت صمت) هستند میتوانند به صورت پاره وقت با بهره برداران معادن خوزستان همکاری کنند.
عموری خاطر نشان کرد: خوزستان دارای ۱۹۸ معدن فعال است که ماهیت ۷۰ درصد مواد استحصال شده از آنها شن و ماسه (مخلوط کوهی) است و سالانه ۱۵۰ هزار تن شن و ماسه از این معادن استخراج میشود.
آیین نامه اجرایی قانون معادن کشور پیش از این دارای الزاماتی است که از جمله آن برخورداری معادن از مسئول فنی است که خوزستان در این زمینه به واسطه نوع درجه بندی معادن از افراد واجد شرایط بسیار محدودی برخوردار است و همین امر باعث سلب صلاحیت تعداد زیادی از معادن این استان شده است.
قانون معادن در سالهای ۱۳۷۷ و ۱۳۹۲ مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفت، اما وزارت صنعت، معدن و تجارت اجرایی شدن کامل این قانون را به منظور رعایت اصول علمی و فنی استخراج معادن از ابتدای امسال با حساسیت بیشتری دنبال میکند.
بیشتر بخوانید :افزایش تعداد پروانه اکتشاف معادن در خوزستان
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن خوزستان با بیان اینکه قانون معادن دارای نواقصی است گفت: معادن در چهار درجه تقسیم بندی میشوند که به جز معادن درجه چهار، مسئولان فنی آنها باید دارای پروانه اشتغال (صادره از وزیر صمت) باشند.