برخی از افراد پس از ابتلا به کرونا ، به رغم بهبودی دچار افسردگی می شوند ؛ این امر در کرونایی هایی که در ICU بستری بودند ، بیشتر شایع است.
برخی دیگر اضطراب و استرس ناشی از ابتلای خود یا خانوادهشان را تجربه کردند. در همین حال، ویروس کووید۱۹ خود به تنهایی میتواند منجر به عوارض عصبی و روانی از جمله هذیان، خلق تحریک پذیر و سکته شود. افرادی که سابقه بیماریهای روانی را دارند از ریسک بیشتری برای مبتلا شدن به افسردگی پس از ابتلا به کووید ۱۹ برخوردارند.
مبارزه روانی بعد از بهبود بیماری
خبر خوب این است که مشکلات بهداشت روانی از این نوع با انواع مختلفی از درمان، مانند درمان شناختی رفتاری (CBT)، که به اکثر بیماران میتواند کمک کند تا احساس غم و اضطراب خود را تسکین دهند، قابل درمان است.
به گفته پزشکان، داروهای ضد افسردگی و ضد اضطراب، میتوانند علائم خلقی را کاهش دهند. برخی از مراکز همچنین گروههای پشتیبانی به رهبری روانشناسان را ارائه میدهند که به بیماران کمک میکند درک کنند که تنها نیستند.
تحقیقات جدید نشان میدهد افراد مبتلا به کرونا ویروس پس از بهبودی، خطر قابل توجهی برای ابتلا به افسردگی و اختلال اضطراب دارند. علاوه بر این، مثبت شدن تست به خودی خود استرسزا است. این بیماری جدید به طور بالقوه زندگی را تهدید میکند و از کسانی که به این بیماری مبتلا میشوند خواسته میشود از عزیزانشان جدا شوند.
علائم میتواند گاهی ماهها ادامه داشته باشد، زندگی روزمره افراد را مختل کرده و آنها را در معرض خطر بهداشت روان و افسردگی قرار دهد.
درمان خانگی افسردگی
عبادت کنید
برنامهریزی کنید
کتاب بخوانید
کار هنری را شروع کنید
بخندید
ورزش کنید
با خانواده وقت بگذرانید
تمیزکاری کنید
آهنگ گوش کنید
بنویسید
آشپزی کنید
روابطتان را کنترل کنید ؛
اگر دوستی دارید که منفیباف است، بهتر است ارتباطتان را با او کم کنید. به جای آن با دوستان مثبتاندیش در ارتباط باشید.
از اخبار دوری کنید