دبیر کل جنبش انصار الله یمن تاکید کرد هیچ کشور عربی یا اسلامی نیست که آمریکا به عنوان نماینده خودش در منطقه به آن تکیه کند؛ نماینده اصلی آمریکا، اسرائیل است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ دبیر کل جنبش انصار الله یمن در سخنرانی اش به مناسبت هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب یمن گفت: این پیروزی عظیم به ملت بزرگ یمن و به انقلابی تعلق دارد که همچنان ادامه دارد.
عبدالملک بدرالدین افزود: برای مردم یمن این انقلاب در اهداف، محتوا و نتایجش در زمان حال و آینده دارای اهمیت فراوانی است.
وی تاکید کرد انقلاب یمن یک انقلاب ضروری است که ملت ما در آن به حرکت در آمد و این کار را به خاطر ضرورتی که داشت انجام داد و یک نیاز انسانی و اخلاقی بود. اگر بخواهیم ما قبل این انقلاب و وضعی را که ملت عزیز ما از آن رنج میبرد یادآوری کنیم به روشنی، حتمی و لازم بودن این انقلاب را بر اساس همه اعتبارات انسانی و اخلاقی و مد نظر قرار دادن مصلحت حقیقی این ملت عزیز درک میکنیم.
دبیر کل جنبش انصار الله یمن خاطر نشان کرد قبل از انقلاب بیست و یک سپتامبر مرحله قیمومت بود، قیمومت خارجی بر ملت ما. از طریق این قیمومت نیز نیروهای سیاسی در آن زمان استقلال و آزادی ملت و کشور ما را نادیده گرفته بودند. یک نادیده انگاری بزرگ و فاجعه آمیزی صورت گرفته بود که نتایج بسیار خطرناکی به بار آورد و وضع کشور ما را به سمت فروپاشی، اشغال، و تسلط کامل خارجی بر این کشور و بر این ملت سوق داد. این بدترین چیزی است که امکان دارد برای کشور ما و خطرناکترین چیزی است که امکان دارد برای ملت ما رخ بدهد.
عبدالملک بدرالدین افزود: در آن مرحله با تصمیم شورای امنیت سازمان ملل متحد که برخی نیروهای داخلی با آن همدستی کردند و در آن زمان در صدر حکومت قرار داشتند و به صورت رسمی کشور را اداره میکردند، این کشور تحت بند هفتم منشور سازمان ملل متحد قرار گرفت و بر این ملت یک قیّم گماشته شد که بر سرنوشتش حاکم شد و در همه امورش سفیر آمریکا، امر و نهی میکرد و تصمیم میگرفت و تصمیم و صلاحیت تصمیم گیری از مقر ریاست جمهوری یعنی مقر رسمی کشور برای اداره امور این کشور با سفارت آمریکا در میان گذاشته میشد.
وی خاطر نشان کرد: سفارتخانه آمریکا در یمن به مقر اصلی تبدیل شده بود که از آن یمن اداره و در آن طرحها تهیه میشد و رهنمودها و دستورات از آن صادر میشد تا امور این کشور اداره شود. این هم روشن و رسمی بود و پنهانی نبود و از طریق تلاش برای دور زدن نبود بلکه به صورتی انجام میشد که قابل قبول باشد و به یک امر روشن و رسمی تبدیل شده بود و به شدت هم بی شرمانه بود و به شکل بسیار عجیبی این کار صورت میگرفت. نیروهای سیاسی و طرفهای رسمی در کشور با سفارت آمریکا بر این اساس تعامل میکردند.
وی در ادامه گفت: قیمومت بر ملت و کشور ما به یک مسئله رسمی تبدیل شده بود که درباره آن بحثی وجود نداشت و در فضای عمومی صورت میگرفت گویی یک مسئله لازم و حتمی و قابل قبول است که باید همگان آن را قبول کنند و بر اساس آن همگان حرکت کنند. با توجه به آن وضعی که وجود داشت و قیمومت رسمی اعلام شدهای وجود داشت که پشتوانه اش قطعنامه رسمی شورای امنیت سازمان ملل بود و بر اساس آن در امور کشور در سطح رسمی عمل میشد؛ اوضاع در کشور در همه عرصهها بدون استثنا به سمت فروپاشی رفت.
وی همچنین تصریح کرد اوضاع سیاسی یمن روز به روز پیچیده و بدتر و بحران سیاسی بزرگتر میشد و اوضاع اقتصادی نیز در حال وخیم شدن بود و محنت ملت ما نیز در حال افزایش بود نه به خاطر شرایط و نه به خاطر آنکه ملت ما در رسیدن به نیازهای اساسی اش در محاصره بود و نه به خاطر آنکه منابع و ثروتهای طبیعی اش تحت اشغال مستقیم و اعلام شده و تسلط اعلام شده خارجی بود. دولت و نهاد رسمی در آن زمان اینگونه ظاهر میشد که با آمریکاییها و اروپاییها و خلیجیها هم پیمان است و از حمایت بین المللی برخوردار است و با همه کشورها دارای روابط طبیعی است.
دبیر کل جنبش انصار الله یمن همچنین افزود: در آن زمان در صنعاء، حکومتی وجود داشت که با همه کشورها ارتباط داشت و از کمکهای بین المللی برخوردار بود و جامعه بین المللی اعلام میکرد از این حکومت حمایت میکند و به آن کمکهای مالی و سیاسی و مادی و امثال آن میکند. با همه اینها بحرانهای اقتصادی بسیار نفس گیری وجود داشت و یمن به سمت فروپاشی کامل اقتصادی پیش میرفت در سطح امنیتی نیز فروپاشی امنیتی کاملی وجود داشت و صنعاء خودش شاهد ترورها و انفجارها بود و نیروهای تکفیری و مزدوران آمریکا اعم تکفیریها و القاعده و داعشیها حضور داشتند داعشیها در آن زمان قبل از آنکه تجاوز داعش ظاهر شود در بیشتر مناطق یمن تا صنعا حضور داشتند و از تسهیلات روشنی برخوردار بودند. ترور وجود داشت حتی کارمندان رسمی ترور میشدند. به دانشگاهیان و نخبگان در این کشور در سطح زیادی حمله میشد. انفجارهای فراگیری صورت میگرفت که امنیت و ملت و همه را هدف قرار میداد و حالت امنیتی نیز به عنوان فروپاشی امنیتی توصیف میشد حتی به نیروهای سازمانهای امنیتی و نیروهای امنیت سیاسی آن موقع و دیگران حمله میشد سپس در سایر سطوح نیز اوضاع بدتر شد و وضع رسانهای و فرهنگی و فکری همه اش در خدمت سمت و سویی بود که به برچیدن بافت اجتماعی ملت ما و متزلزل کردن وضع داخلی کشور ما و وخیمتر شدن اوضاع در همه عرصهها کمک میکرد و هیچ کدام از آنها به سمت مثبت در حرکت نبود و ملت ما را به سمت سیاستهای مثبت و درمان مشکلات به شیوه درست و سالم و امثال آن سوق نمیداد.
وی سپس افزود: حتی در سطح اخلاقی نیز دشمنان ما تلاش میکردند هویت ایمانی ملت ما را از آنها بگیرند و آنان را از عناصر قدرت معنوی و نیز مادی بگیرند تا به فروپاشی کامل برسند تا بتوانند به صورت کامل بر آنها مسلط شوند و تسلیم شوند و دیگر هیچ گونه عناصر مقابله با حملاتی که به آنها میشود در اختیار نداشته باشند. این وضع روشن بود. ما در اینجا ادعاهای باطل و حرفهای عجیبی نمیزنیم کافی است که انسان به آن مراحل بازگردد و در ذهنش مرور کند و این حقایق را به خاطر بیاورد حتی در سطح رسانهای نیز اوضاع روشن بود و همه به آن اعتراف میکردند و وضع عجیبی بود و وضع سالمی نبود.
بدرالدین افزود: اینکه در کشور حکومتی وجود داشته باشد که از حمایت آمریکاییها و اروپاییها و مزدورانشان برخوردار باشد و وضع کشور در حالت محاصره شدید و جنگ تمام عیار نباشد، اما در عین حال اوضاع در همه عرصهها به سمت فروپاشی برود؛ یک وضع بسیار خطرناک و بسیار منفی است. این بدان معناست که اداره امور این کشور که در صدر آن افراد قیّم حضور داشتند در مسیر اداره کشور به گونهای عمل میکردند که اهداف شیطانی شان را محقق کند آنان به روشنی این کشور را به سوی فروپاشی کامل سوق میدادند. کسانی که به یاد میآورند در موضوع ارتش چه کردند؟ عجیب نیست که همه عناصر قدرت را از آن گرفتند و برای متلاشی کردن آن کوشیدند و برای تضعیف آن تلاش کردند و ابزارهای قدرت را از ارتش گرفتند و با برگزاری مراسمهایی به همراه مزدوران خائن به سمت گرفتن نیروی هوایی و نابودی آن حرکت کردند. این خائنان در سمتهای رسمی حضور داشتند. به سمت متلاشی کردن ارتش از داخل آن هم اشکال مختلف متلاشی سازی حرکت کردند و در داخل ارتش مشکلاتی به وجود آوردند، در ساختار ارتش دست بردند و به سمت تسلط بر موشکها حرکت کردند و برنامهای برای نابودی موشکهای بالستیک داشتند و نیز به سمت از بین بردن نیروی هوایی حرکت کردند تا جایی که جنگندهها در مرکز صنعا و در حال مأموریتهای عادی سقوط میکردند. به سمت از بین بردن نیروی دریایی گام برداشتند تا جایی که به لبه پرتگاه و فروپاشی رساندند. به سمت تسلط بر همه عناصر قدرت و گرفتن همه عوامل قدرت حرکت کردند.
دبیر کل جنبش انصار الله یمن گفت: آنان (آمریکا و حامیانش) از وضع موجود در رویکرد نیروهای سیاسی و نیز از ورشکستگی برخی مسئولان و برخی از نیروهای سیاسی بهره برداری کردند؛ مسئولان در همه سطوح دچار ورشکستگی شدند، در سطح احساس کرامت و تعلق خاطر به کشور و تعلق خاطر ایمانی دچار ورشکستگی شدند و آن زمان شرایطی فراهم آمد که آنان برای رسیدن به اهدافشان به راحتی تمام تلاش میکردند که برای این ملت بسیار خطرناک بود.
وی همچنین افزود: طبیعتا اگر وضع آن زمان ادامه مییافت و اگر ملت ما انقلاب نمیکرد و اگر وضع همان طور ادامه مییافت و مثلا وضع اقتصاد ادامه یافت و به فروپاشی کامل میرسید و وضع سیاسی نیز تا فروپاشی کامل ادامه مییافت و وضع امنیتی نیز بدتر میشد اگرچه به حد فروپاشی رسیده بود و این وضع ادامه مییافت و ارتش نیز به طور کامل متلاشی شده بود و این به معنای حرکت کشور به سمت فروپاشی و ضعف کامل و تسلیم شدن کامل بود و پایگاههای آمریکا که در آن زمان در مرکز صنعا برای نیروهای تفنگدار و در عدن پایگاه زده بودند گسترش مییافت و موقعیتهای دارای اهمیت را شامل میشد و القاعده نیز نقش خودش را به اندازهای که آمریکا میخواست انجام میداد تا کار به جایی برسد که آمریکا آن را به بهانه حضور القاعده کاملا اشغال کند و با عنوان سازگار شدن با شرایط، مرحله جدایی و تکه تکه شدن میرسید و آنان فتنههای طائفهای برای این تدارک میدیدند. فتنههای طائفهای را به شدت رایج کرده بودند تا جایی که برخی از طیفهای ملت ما را مجوس و کافر و کافر به پیامبر (ص) توصیف میکردند و میگفتند این طیفها به پیامبر (ص) و همسران و اصحاب ایشان کافر بودند.
عبدلملک بدرالدین همچنین تصریح کرد تلاشهای شدیدی برای متلاشی کردن ملت یمن در جریان بود و فتنههای منطقهای به وجود آورده بودند که به شدت داغ بود و هر بخشی از کشور در قبال بخشهای دیگر جغرافیایی موضعگیری میکرد. در سطح سیاسی و اجتماعی تلاشها در جریان بود و تلاشهای رسانهای و فرهنگی و فکری بسیار داغی در جریان بود که همه اش در راستای مصلحت آمریکا و اسرائیل و انگلیس و اهداف غربی بود.
دبیرکل جنبش انصارالله یمن با تاکید بر این که دولت آمریکا در همه مسایل منطقه، منافع رژیم صهیونیستی را در نظر میگیرد افزود: نشستن و رضایت در برابر آن وضعیت یا تسلیم شدن در برابر آن، راه حلی برای ملت ما نبود. زیرا ملت ما را به جایی میرساند که همه چیز را از دست میداد. آزادی اش را از دست میداد. دیگر یک ملت آزاد نمیبود. بلکه ملتی میشد که هیچ ارادهای از خودش ندارد و تصمیم گیری درباره یمنیها به صورت انحصاری در اختیار سفیر آمریکا و عوامل آن قرار میگرفت. سفیر آمریکا، حاکم واقعی یمن میشد و همه چیز را در کنترل داشت. ممکن است یهودی، کافر، ملحد یا فاسق باشد، اما همه اختیارات را داشته باشد که درباره هر یک از یمنی ها، هر استانی از یمن و حتی برای نخبگان در همه زمینهها بر اساس خواست واشنگتن و برای خدمت به طمع ورزی نامشروع آمریکا، تصمیم بگیرد.
بدر الدین افزود: علاوه بر از دست دادن آزادی، هویت ایمانی مان را از دست میدادیم و به ملتی تبدیل میشدیم که دشمنان برای از بین بردن هویت ایمانی آن تلاش میکردند. برنامههای مفصلی در این باره برای تغییر متون درسی و حذف آیات قرآن از آن داشتند. آمریکا بر متون درسی، سیاست آموزشی، معلمان و تحمیل سیاستها و رویکردها تمرکز داشت. بر خط رسانهای تسلط دارند تا همواره با ایجاد شکاف در صحنه داخلی، نفوذ خارجی در کشور را تقویت کنند. این مسئله کاملا روشن بود. چنین شرایطی به معنای آن بود که ملت ما دین و دنیای خودش را از دست میداد. ملت ما فقط آزادی، کرامت، استقلال و هویت ایمانی خودش را از دست نمیداد، بلکه به یک ملت سرخورده تبدیل میشد که در سلطه دشمنانش بود و علاوه بر آن، راه بر روی اسرائیل باز میشد تا زیر پوشش عادی سازی، وارد کشور شود و شرایط هم برای آن به طور کامل آماده بود.
وی افزود:، زیرا اسرائیل نماینده اصلی آمریکا در خاورمیانه است. عربستان نماینده آمریکا در منطقه نیست، هر چند که سعودیها چنین تمایلی دارند و در این جهت تلاش میکنند. امارات هم نماینده آمریکا نیست، هر چند که امارات تلاش زیادی در این باره برای خدمت به آمریکا انجام داد. هیچ کشور عربی یا اسلامی نیست که آمریکا به عنوان نماینده خودش در منطقه به آن تکیه کند. نماینده اصلی، اسرائیل است. بقیه کشورها فقط ابزارها یا مزدورانی در دست آمریکا هستند که آنها را گاو شیرده توصیف کرد. اما آمریکا همواره منافع اسرائیل را در نظر میگیرد و این مسئله ملموس بود. در نهایت یمن به یک سرزمین تجزیه شده و تقسیم شده تبدیل میشد که ملت آن با ناامیدی زندگی میکند و کشمکشها و مناقشههایی بدون هیچ توجیهی وجود داشت و ملت یمن ذلیل و شکست خورده زندگی میکرد و آزادی، عزت و کرامت خودش را از دست میداد.
وی خاطر نشان کرد: هیچ انسان دارای وجدان انسانی نمیتواند چنین شرایطی را بپذیرد چه رسد به انسانی که وابستگی ایمانی داشته باشد و به اصول و ارزشهای ایمانی باور داشته باشد. انسانی که مفهوم «لا اله الا الله» را درک کند و به آن باور داشته باشد. چنین انسانی نمیپذیرد که بندهای برای دشمنان خداوند باشد و آزادی خودش را به سود دشمنان خدا از دست بدهد. اگر ملت یمن چنین شرایطی را میپذیرفت به نتایج بسیار فاجعه بار، تلخ و خطرناکی میرسید که در آن همه چیز را از دست میداد. ملت یمن و قبایل آن، پایه اصلی انقلاب بیست و یکم سپتامبر بودند و دارای شهامت، شجاعت، شرف و عزت هستند و همچنان پیشینه ایمانی، اخلاقی و ارزشی خودشان را حفظ میکنند. ملت یمن، ادامه آن وضعیت فاجعه بار و ننگین را نمیپذیرفت. ما در آن زمان، دیدارها و رایزنیهایی با بسیاری از قشرهای این ملت از جمله علما و نخبگان و قبایل داشتیم و همه ملت یمن از قشرها و طیفهای مختلف و نه فقط از یک مذهب، استان یا منطقه، با استناد به احساسات انسانی و وجدان زنده خودشان به پا خاستند، زیرا احساس مسئولیت کردند و رنجهای واقعی را از برنامههای سفیر آمریکا درک کردند.
عبدالملک بدرالدین الحوثی دبیر کل انصار الله یمن در ادامه سخنانش گفت: کمترین چیزی که میتوانیم از آن بگوییم اینکه این انقلاب از بزرگترین انقلابهای ویژه و پیشرفته بود، انقلابی که عملکرد آن ویژگیهای خاصی داشت، اولین ویژگی اینکه تعبیری از خواسته همه ملت بود نه آنکه خواسته طیفی از مردم جامعه باشد و به نژاد یا تیره خاصی اختصاص داشته باشد بلکه خواسته همه ملت در قبال خطراتی بود که در کمین همه مردم بود.
وی با اشاره به این که انقلاب در هدف نیز در پی سود و منفعت همه مردم یمن بود افزود: در سطح مشارکت نیز شاهد جنبش و حرکت قبایل و شخصیتهای مختلفی در انقلاب بوده ایم، شخصیتهایی که به نوعی هر کدام نمایندگان بخشی از مردم از استانهای مختلف و از مذاهب و احزاب مختلف بودند. در سطح عملکرد نیز، متکی به منطق، حسن رفتار و مسئولیت پذیری بود.
دبیر کل جنبش انصارالله یمن همچنین تصریح کرد: ستون اصلی این انقلاب قبایل یمنی بودند که همواره مورد خشم و بدگویی هستند تا وجهه مخدوشی از آنان ترسیم شود. گویا قبیله و قبایل نشان از عقب ماندگی است، اما همین قبایل، در یمن ترقی خواهترین چهره را از انقلاب نشان دادند تا جایی که انقلاب یمن را میتوان در زمره مترقیترین انقلابها دانست، انقلابی که از زشتیها دور است، سیاست حذفی و تبهکاری علیه مردم و جامعه در آن راه ندارد.
وی همچنین خاطر نشان کرد: گامهای عملی از همان آغاز و با تظاهرات هشدار آمیز مردم آغاز شده بود، مردم در حرکتی گسترده به محافل رسمی هشدار دادند تا در سایه توصیههای خارجی کار نکنند، اما در مقابل خواسته این مردم نادیده گرفته شد، مزدوران، واقعیت متعلق به این مردم را نمیشناختند و بدانها باور نداشتند، برداشتشان این بود که این مردم، ملتی بیچاره اند که به سادگی میتوان آنها را مهار کرد و فریفت. این برداشت نتیجه این بود که مزدروان مصادیق صم بکم عمی بودند ضمن اینکه اتکای آنان به خارج از کشور بود، در شرایطی که این ملت توکلش به خداوند است و خدا را برای خود کافی میداند.
وی سپس افزود: ما از همان لحظه اول پی برده بودیم که مشکل اساسی، سهم و نقش خارجی در کشور است و آنانی که قبل از این مزدوران، با این انقلاب مردمی مخالفت میکنند کشورهای بیگانه اند. هدفشان این بود که حرکت آغاز شده را متوقف سازند، اما در این راه ناکام ماندند، گامهای بعدی انقلاب که گامهای مطالعه شده و ترقیخواهانه بود ادامه یافت و مردم در این مسیر ناملایمات را تحمل کردند تا آنکه به مرور زمان بدترین جنایات علیه مردم شکل گرفت و مشخص شد تلاشهایی در کار است تا با همه جنایاتی را که مرتکب میشوند به کارهایشان وجهه بین المللی بدهند. آمریکا در این زمینه فعال بود و از اهرم سازمان ملل متحد و شورای امنیت سازمان ملل متحد بهره برد تا هرگونه جنایت علیه مردم ما را مخفی نگه دارد با این حال در چنین شرایطی انقلاب موفق شد و موفقیتش به گونهای بود که جهان را شگفت زده کرد.
عبدالملک بدرالدین در ادامه خاطر نشان کرد: شرایط به شیوه ترقیخواهانهای کنترل شد، شرایط پایتخت تحت کنترل قرار گرفت و روند کنترل نیز روندی توسعه یافته بود، زیرا شاهد غارت مراکز تجاری، بانکها و بازارها نبودیم همانگونه که شاهد حمله به شهروندان نبودیم و مردم در امنیت بودند و اینگونه بود که انقلاب مردمی با عنوان "صلح و شراکت" به نتیجه رسید. این عنوان، منطقی و جذاب بود و نشان میداد انقلاب در پی صلح و ثبات جامعه است. اما در مقابل آمریکا و مزدوران داخلی و خارجیش، به توطئه جدید پناه بردند و سعی کردند دستاورد مردمی بزرگ انقلاب ۲۱ سپتامبر را تحت الشعاع قرار دهند، این روند در مراحل مختلف، مثل مرحله تشکیل دولت ادامه یافت.
وی افزود:ما نمیخواستیم آنچه را که مردم یمن به دست آورده بودند از دست بدهند به همین دلیل توطئهها و فریبکاریها را نمیپذیرفتیم. آنان از جمله آمریکا و تفنگداران دریایی این کشور، از صنعا گریختند، چون دیگر در برابر آنان از جمله سفیر و تفنگداران دریایی آمریکا و طرفهای دیگری که در پی قیمومیت بر یمن بودند مجالی نمانده بود تا به توطئه هایشان علیه مردم یمن ادامه دهند ضمن اینکه زندگی در شرایط جدید یعنی زندگی در سایه آزادی این ملت برایشان غیر قابل تحمل بود، زیرا سیاستمداران و گروههای سیاسی از قبل همه چیز را در دسترس آنان قرار داده بودند و میتوانستند بدون هیچ محدودیتی هر کاری را که میخواستند انجام دهند، این روند اشتهای استعماری آنان را مضاعف کرد و سبب طمع ورزی بیشتر آنان برای غارت منابع این کشور و سلطه کامل بر کشور شد.
دبیر کل انصارالله یمن تاکید کرد دهان استعماری آمریکایی ها و حامیان مزدورش تا نهایت باز بود تا بتوانند کشور را ببلعند. در واقع مزدوران داخلی آنان به منزله تنقلاتی بودند که خوردن آن تنقلات، اشتهای انسان را باز میکند، این مزدوران هر آنچه را که از مزدورانشان میخواستند، مزدوران عملی میکردند، این مزدوران کشور را ترک کردند و دشمنان را با مردم روبرو ساختند و مانع تحقق هدف اصلی یعنی آزادی و استقلال کشور شدند در شرایطی که اساس درست تمدن ما و آنچه که میتوان با آن خیر و عزت مردم را تامین کرد به آزادی و استقلال مرتبط است. این دشمنان جنگ را علیه کشور تدارک دیدند تا مانع استقلال و آزادی ملت و رسیدن به اهداف دیگر از جمله ایجاد کشور عدالت محور و شایسته شوند، امیدشان این بود که با این تجاوز اراده مردم ما را بشکنند و مردم را با محاصره و تجاوز به تسلیم وادارند به همین دلیل تجاوز به کشور از واشنگتن به صورت علنی اعلام شد تا واقعیت تجاوز و پشت پرده آن آشکار شود.
بدرالدین افزود: قبل از آغاز تجاوز شاهد مشوقها و تحریک گریهای علنی اسرائیل بودیم، این تحریک گری با برنامه ریزی، توطئه چینی و تلاش عملی و با اشتراک و هماهنگی آمریکا، انگلیس و مهمترین مزدوران منطقیای آنان همراه بود به همین منظور معتقدیم تجاوز به یمن به اتفاقات قبل از تجاوز و قبل از انقلاب ۲۱ سپتامبر ارتباط داشت. به شرایط سختی ارتباط داشت که آمریکا و مزدوران منطقهای و داخلیش پیگیر آن بودند و آن فروپاشی کامل کشور یمن بود تا اشغالگری کامل بر یمن و تسلط بر مردم یمن محقق شود.
عبدالملک بدرالدین الحوثی دبیر کل انصار الله یمن در ادامه سخنانش افزود: مزدوران و خائنانی که به ملت و کشور خود خیانت کردند نمایندگان این کشور (یمن) نیستند، آنان خود را فروختند و به همراه خودفروختگی هر آنچه را که قابلیت فروش ندارد به حراج گذاشتند. عزت، شرف، آزادی، استقلال، مردم و کشور یمن را به بهایی اندک و ارزان فروختند و بدترین مواضع را اتخاذ کردند تا ابزار دست دشمن باشند و دشمن بتواند هر کاری که دلش میخواهد با ملت ما انجام دهد.
وی خاطر نشان کرد: مردم ما از روز اول انقلاب ۲۱ سپتامبر تا به امروز که در برابر متجاوز ایستادگی کردند، در اهداف انقلابی خود، واضح بودند و میدانستند مواضعشان به حق است. ملت ما متجاوز نبود و هیچ نگاه کینه توزانهای به کشورهای عربی و اسلامی اعم از همسایه و فراتر از همسایه نداشت. از روز اول میگفتیم خواسته ما آزادی و استقلال مردم و کشور است و ما در این کشور آماده ایم تا با کشورهای عربی و اسلامی روابط برادرانه، مبتنی بر احترام متقابل و مبتنی بر حفاظت از منافع مشترک و به دور از هرگونه کوتاهی در برابر استقلال کشور و عزت مردم داشته باشیم. همچنین هیچ تهدیدی علیه منافع هیچ کشوری در شرق و غرب جهان نبودیم. البته از همان اول در برابر اسرائیل موضعی قاطع داشتیم و داریم ضمن اینکه در برابر اقدام آمریکا به هدف قرار دادن مردم یمن و اهداف استعماری این کشور علیه مردم یمن، موضعی قاطع داشتیم، مواضعی که قابلیت چانه زنی ندارد، اما غیر از این، کشور ما کاملا آماده است تا با دیگران روابط مبتنی بر منافع مشروع داشته باشد. البته در پی آن نیستیم که کشور را به حراج بگذاریم و در پی آن باشیم که امتیازاتی را واگذار کنیم که به ضرر مردم ماست.
دبیر کل جنبش انصارالله یمن تاکید کرد: نمیتوانیم بپذیریم بیگانه، اعم از آمریکایی، اروپایی یا روس و ... در استفاده از سرمایههای کشور ما در اولویت و در مقابل، ملت ما ملتی بی پناه و فقیر باشد. آنان سرسپردگی ملت را میخواهند نه آنکه ملت، مستقل و آزاد باشد. مشکل آنان با انقلاب مردمی یمن و با نهادهای یمن است، مشکل واقعی آنان با انقلابی است که صادقانه به اصول و ارزشهایش متعهد است و در پی آزادی، استقلال و حفاظت از اولویتهای ملت و مواضع اصولی خود در قبال اسرائیل و امور مرتبط به امت و در صدر آنها قضیه فلسطین است. مسئله کرامت و عزت از امور غیر قابل چانه زنی است، چون از مسائل اصولی به شمار میآید.
وی همچنین گفت: در بخش دستاوردهای انقلاب باید بگوییم مهمترین دستاورد این است که انقلاب توانست کشور را از فروپاشی کامل برهاند و به بازی سخیف قیمومیت بر یمن پایان دهد، چون اگر شرایط به همان منوال ادامه مییافت و انقلابی در پیش نبود کشور به طور کامل اشغال و دشمن به طور کامل بر یمن مسلط میشد. بخشی برای انگلیس، بخشی برای اسرائیل، بخشی برای آمریکا و ... بود و ملت ما باید در بیچارگی به سر میبرد، اما انقلاب مانع از این اتفاق شد و ملت ما در جای جای کشور ملتی آزاده شد.
عبدالملک بدرالدین سپس تصریح کرد: امروز ما ملتی آزاده داریم. آیا آمریکا یا انگلیس یا اسرائیل یا مزدورانشان میتوانند چیزی را بر ملت ما تحمیل کنند؟ این دستاورد بزرگی است که در پی تکمیل آنیم. توانستیم خطراتی را که در کمین ملت و کشور بود دور کنیم. خطری که سعی میکرد ملت را در سرسپردگی نگه دارد، اتفاقی که اگر رخ میداد نتایج فاجعه باری داشت. انقلاب مانع از آن شد که نهادهای دولتی در کشور فروبپاشد در شرایطی که دشمن میخواست نهادهای عمومی و زیرساختهای واقعی کشور در سرجایشان نباشند و زیرساختهای اقتصادی درستی که بتوان با اتکای به آن در برابر ناملایمات مقاومت کرد وجود خارجی نداشته باشد. کسانی که میخواهند دستاوردهای انقلاب را ارزیابی کنند، ارزیابی هایشان باید بر اساس شرایط موجود باشد.
وی افزود: ما در حال جنگیم و با محاصره شدید روبرو هستیم، بخش زیادی از کشورمان در اشغال است، تمام نفت و منابع حیاتی کشور تحت اشغال است و مزدوران و اربابانشان بر این منابع مسلطند، اما متاسفانه برخی از ارزیابیها به صورتی است که گویا ما جنگی در کشور نداریم، محاصره و تحریمی در میان نیست و همه سرمایههای کشور زیر سلطه صنعاست، یعنی گویا همه چیز در جای خودش قرار دارد به همین دلیل ما را متهم میکنند که کاری نکرده ایم. البته اگر جنگ و تحریم نبود شاید برخی از این اتهامات درست بود، اما کشور ما در مراحلی، شاهد بحرانهایی عظیم بود.
بدرالدین خاطر نشان کرد: من هنوز در مرحله جوانیم، دوران کودکی خود یعنی دوران حمله صدام به کویت را به خاطر دارم. آن زمان کشور ما شرایط بسیار دشواری داشت، با بحران اقتصادی شدید روبرو بود، آن زمان شاهد بودیم که خانوادههای یمنی سهمی مشخص از گندم داشتند، این سهم بر اساس مناطق توزیع میشد، کیسههای گندم را باز میکردند و به هر خانواده بر اساس تعداد خانوار سهمی میدادند. البته این سهم هم در قبال پرداخت پول بود و در واقع خرید غذا در چارچوب نظام سهمیه بندی بود. این روند از توزیع هم با مشکلات زیادی روبرو بود، شرایط به گونهای بود که گویا در دوران قحطی مصر یعنی دوران یوسف پیامبر قرار داشتیم. آن زمان در یمن جنگی نبود بلکه جنگ در کویت بود، اما ما با این شرایط سخت مواجه بودیم و باید گندم مورد نیازمان را با نظام سهمیه بندی غذایی دریافت میکردیم. آن زمان در تحریم و محاصره هم نبودیم، بلکه با کشورهایی در ائتلاف بودیم که سهم به سزایی در منطقه و جهان داشتند. البته شاهد مواضع ذلت بار کشورهای عربی بودیم، آنان نه تنها یمن بلکه حتی فلسطین را خوار میشمردند، اما در این میان مواضع شرافتمندانهای را هم از تعداد محدودی از کشورها و طرفها شاهد بودیم که مواضع جمهوری اسلامی ایران، موضع حزب الله لبنان، آزادگان سوریه و آزاد اندیشان عراق، برادران بحرینی و ... که آنان هم مثل ما مظلوم بودند مواضعی همراه با مظلومان داشتند. مواضعی که با منطق سازگار بود، اما برخی دیگر از مواضع در چارچوب همکاری و همدلی با دشمنان بود.
دبیر کل انصار الله یمن در بخش دیگری از سخنانش افزود: واقعیت داخلی همواره خواستار همراهی، همدلی و همکاری همگان است تا بتوان به اهداف بزرگ این انقلاب (انقلاب ۲۱ سپتامبر یمن) دست یافت و بتوان روند کار موسسات عمومی کشور را اصلاح کرد. در این زمینه تلاشها زیاد است، اما تهدیدات هم بسیار است، شرایط بر آمده از اشغالگری، جنگ و تحریم شدید هم دشواریها و موانع موجود در این مسیر است.
وی افزود: ما در پی توجیه اعمال افراد فاسد و بدکردار نیستیم و میدانیم چنین مشکلاتی در کشور وجود دارد، اما برای اصلاح امور هم تلاش میشود و در این مسیر دستاوردهای ملموسی به دست آمده است. در بعد امنیتی مشکلاتی دیده میشود، اما تلاشها برای اصلاح روند امنیتی کشور جدی است. ما در این زمینه دستاوردهای بزرگی داشته ایم، شاهد ثبات امنیتی هستیم، شاهد تفاوت امنیتی و اقتصادی در مناطق اشغالی و مناطق آزاد شده ایم. تلاشها برای حل و اصلاح امور جدی و صادقانه است و به خواست خدا شرایط بهتر خواهد شد. شاهد دستاوردهای خوبی بوده ایم، اما کوتاهیهایی هم وجود داشت.
وی سپس گفت: در حوزه نظامی نیز دستاوردهایی داشتیم و انشاء الله در بخشهای دیگر نیز شاهد دستاوردهایی خواهیم بود. این دستاوردها نتیجه صبر و جانفشانی مردم ماست و میدانیم نتیجه صبر، نتیجه پاکیست، چون این امر در زمره وعدههای الهی است. با وجود این همه مشکلات، نتایج به دست آمده قابل تقدیر است، صبر مادران داغدیده، زنان بیوه، کودکان یتیم و مردان قهرمان در جبهههای نبرد و صبر آنانی که صادقانه کار میکنند هیچگاه بی نتیجه نیست، چون خداوند با صابران است و به صابران بشارت داده است. موضوع اساسی برای ما بیداری، ایمان، وفاداری و پایداری ملت ماست.
دبیر جنبش انصارالله یمن همچنین تاکید کرد: خائنان، شکست خوردگان، بیچارگان و آنانی که مواضع دشمن، ماهیتشان را آشکار و آنان را رسوا کرده است در کشور جایگاهی ندارند. اگر کسی دین، شرف، ایمان، کرامت، غیرت و ... دارد در برابر حجم قابل توجه ظلم و طغیانگری که از ائتلاف متجاوزان میرسد چشمانش را نمیبندد. کسانی که در این موارد موضعی ندارند و در شبکههای اجتماعی یا دیگر مراکز، در پی ایجاد تفرقه اند یا سعی میکنند در برابر آگاهی مردم از این مشکلات، انحراف ایجاد کنند و مردم را از توجه به اولویتها دور کنند، مشتی دروغگو، بزدل و بی ارزشند که سخنانشان بی مفهوم است، خودشان از جایگاه انسانی و اخلاقی به دورند و هیچ سهمی در خدمت به خلق ندارند. ما در چارچوب این انقلاب که همچنان تا استقلال و آزادی ملت و کشور، تداوم دارد، همگام با توجه و اهمیت به مسائل بزرگ امت اسلام و حفظ مواضع اصولی، با روحیه انقلابی و هویت ایمانی به راهمان در مقابله با متجاوزان و اصرارمان در رسیدن به حقوق مشروع، یعنی استقلال کامل ادامه میدهیم تا بتوانیم اوضاع داخلی را اصلاح کنیم. همه با هم، دست در دست هم، دوشادوش هم و در چارچوب همکاری همگانی، اعم از همکاری در جبهههای نبرد، امور اجتماعی، خدمات، کمک رسانی، اصلاحات و ... حرکت میکنیم و در این مسیر اعتماد ما به خداوند است که خداوند وعده داد ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم. خداوند وعده داد که العاقبه للمتقین.
عبدالملک بدرالدین افزود: در پایان امیدوارم تظاهرات مردم ما (تظاهرات امروز) باشکوه و گسترده باشد، ای مردم این انقلاب، انقلاب شما و این دستاورد، دستاورد شماست، این انقلابی است که شما با آن کارآمدی، ارزشی بودن، ایمانی بودن و... خود را بیان کرده اید. این دستاورد بزرگ و ویژه متعلق به شماست.ای مردان بزرگ و غیرتمند، این میدان برای شماست، این میدان، میدان آزادگی، عزت، کرامت و میدان به نمایش گذاشتن رفتار و گفتار ایمانی است پس در این میدان به حرکت در آیید و با حضورتان، قدرتمندی مواضع خویش را عیان کنید که به خواست خدا پیروزی ها، دستاوردها، پیشرفتها و ... در برابر ماست.