وزیر ارتباطات: باید در دو موضوع کلیدی با شهرداری همکاری کنیم که یک مورد ضرورت تمدن سازی در فضای مجازی است.
وی گفت: غفلت بزرگی در استفاده از فرصت فضای مجازی داشتیم، فضایی که فرصتهای آن از خطرات و تهدیدهایش بیشتر است و تغییری که در این سالها در ذائقه مردم ایجاد شده به ضرر حقوق مردم است و البته به سختی میتوان آن را اصلاح کرد و این اصلاح باید به صورت ایجابی باشد و این کار شدنی است و باید در این فضا به تعبیر رهبر معظم انقلاب؛ تمدن سازی کنیم.
وزیر ارتباطات ادامه داد: اصلاحاتی باید انجام دهیم که منجر به عدالت و ارائه چهره کارآمد از شهر تهران شود، استفاده از فناوری جدید برای مدیریت شهری دیگر نکتهای است که باید در نظر گرفته شود و مباحثی، چون هوش مصنوعی و تحلیل دادههای کلان در این حوزه میتواند مهم باشد و اینترنت اشیاء و کاربرد آن در زندگی روزمره مردم از خانه هوشمند تا شهر و دولت هوشمند میتواند مورد توجه باشد.
زارع پور افزود: ابزارهای کارآمدی وجود دارد که میتواند مدیریت شهر را برای مدیران تسهیل کند و در این زمینه برای در اختیار دادن ظرفیتها در وزارتخانه ارتباطات اعلام آمادگی میکنیم تا تهران هوشمند و پیشرفته به نقطه مطلوب در جهان اسلام برسد و این جلسات باید ادامه پیدا کند تا ظرفیتهای دو طرف را برای حل مشکلات پای کار بیاوریم.
در ادامه این نشست مالک شریعتی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: تهران یک مزیت ویژه دارد و آن بحث مردمی کردن اداره شهر و کشور است و در واقع باید اداره شهر و جمع سپاری را دنبال کرد.
وی گفت: در حوزههای مختلف به مفاهیم مترقی و زیرساختهای فناوری نیاز داریم به خصوص در بحث حاشیه نشینی در شهر تهران؛ که ایجاد زیرساختها در نقاط دیگر کشور منجر به جلوگیری از حاشیه نشینی در تهران میشود.