با برداشت بیش از ۱۲۲ هزار تن برگ سبز چای از باغهای گیلان و مازندران، برداشت تابستانه چای در این مناطق به پایان رسید.
حبیب جهانساز افزود : بیش از ۵۸ هزار تن ، معادل ۴۷ درصد از این مقدار برگ سبز چای درجه یک و ۶۴ هزار تن بقیه درجه ۲ است.
وی با اشاره به افزایش ۵ درصدی میزان برداشت برگ سبز چای و تولید چای خشک در سال ۱۴۰۰ تاکنون، گفت: امسال ۲۷ هزار و ۵۸۱ تن معادل ۸۲ درصد برگ سبز برداشت شده، در کارخانجات چایسازی شمال کشور تبدیل به چای خشک شد.
برگ سبز چای ، اردیبهشت هر سال در ۲۲ هزار هکتار باغ چای فعال گیلان و مازندران در ۳ نوبت ، بهار ، تابستان و پاییز برداشت میشود.
چین پاییزه هفته نخست مهر آغاز خواهد شد.