سال تحصیلی جدید برای دانش آموزان کلاس اول و هنرجویان هنرستانهای فنی و حرفهای در کشور به صورت حضوری است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در برنامه زنده
حسینی افزود: دانش آموزان هنرستانهای فنی و حرفهی و کاردانش هم کلاسهای تئوری را غیرحضوری و کارگاههای مهارتی را به صورت عملی از اول مهر خواهند داشت.
وی گفت: تمامی مدارس روستایی و عشایری نیز با حضور کمتر از ۱۵ دانش آموز و بارعایت دستورالعملهای بهداشتی به صورت حضوری از اول مهر آغازبه کار خواهند کرد.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به اینکه حضوری بودن دانش آموزان سایر پایه ها نیز به تدریج انجام خواهد شد، افزود: مدارس دارای ۳۰۰ دانش آموز در کلاسهای با فواصل ۱.۵ متر دانش آموزان، دریافت دو دوز واکسن معلمان و واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال و واکسینه بودن خانوادهها از شروط برگزاری حضوری مدارس از اول آبان است.
حسینی گفت: هم اکنون ۹۵ درصد معلمان دوز اول واکسن کرونا را دریافت کردند و تا آبان پایان مییابد.
وی از وجود هزار و ۷۰۰ مدرسه استثنایی خبر داد و افزود: به علت تراکم کم و وجود ۵۰ نفر در هر مدرسه و کلاسهای ۶ نفره، این مدارس را با اطمینان خاطر بیشتری میتوانیم به صورت حضوری برگزار کنیم.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: اما به دلیل داشتن بیماریهای زمینهای و شرایط جسمی حرکتی برخی از دانش اموزان استثنائی و نیاز به حرکت دادن این دانش آموزان از سوی معلمان، این مدارس نیز دارای حساسیت ویژه ای هستند و در این مدارس خدمات توانبخشی نیز ارائه میشود.
وی از شبکه شاد به عنوان سرمایه ملی یاد کرد و افزود: شبکه شاد از نظام تعلیم و تربیت کشور حذف نخواهد شد و میتوان از آن به عنوان آموزش مکمل در این نظام استفاده کرد.
حسینی با اشاره به وجود ۱۵ میلیون کاربر در شبکه شاد گفت: تاکنون سه بار از این شبکه اجتماعی رونمایی شده و چهارمین نسخه بروز شده آن نیز مهر امسال رونمایی خواهد شد.
وی از تدوین سند شایستگی معلمان با هدف ارتقاء کیفیت آموزشی معلمان خبر داد و گفت: این سند در دولت تصویب شده و به مجلس ارائه شده و به زودی به صحن علنی مجلس می رود و رئیس جمهور نیز قول حمالیت از این سند را دادند.