مدیر حوزه های علمیه کشور با اشاره به ضرورت اقناع افکار عمومی در مورد مسائل مالیاتی گفت: اقناع افکار عمومی از حساسیتها و اعتراضهای ناشی از عدم اطلاعات کافی جلوگیری می کند.
عضو فقهای شورای نگهبان قانون اساسی افزود : باید بخش خصوصی مورد اعتماد، حمایت و نظارت قرار گیرد. فرهنگ پرداخت مالیات و عوارض باید مورد توجه قرار گیرد تا ذهنیت پرداختکنندههای مالیات نسبت به آن مثبت بوده و آن را یکی از مخارج لازم برای خود و خانوادههایشان بدانند؛ این مهم با ارائه گزارش به مردم در مورد مصارف مالیاتهای اخذشده قابل انجام است.
وی تبیین مبانی اقتصادی مالیات و عوارض را از لوازم فرهنگسازی در عرصه پرداخت مالیات دانست و افزود: این فرهنگسازی آغازشده است، اما نیازمند اقدامات تکمیلی است .
آیت الله اعرافی با اشاره به مسائل مربوط به دو دفتریها و چند دفتریها، تصریح کرد: باید در مورد اینها نظارت قوی به عمل آید تا از ایجاد رگههای دارای حرمت شرعی جلوگیری به عمل آید.
امامجمعه موقت قم گفت : : کرونا برای مشاغل زیادی آسیبزا بوده است. هر جا که دیده میشود گرهای در کار مردم به خاطر این بیماری به وجود آمده است ، باید با آنها همکاری و مسامحههایی عادلانه صورت گیرد.
وی گفت: باید برای اجرای عدالت مالیاتی در اعطای اختیارات به متولیان امر اخذ مالیات برنامهریزی دقیقتری صورت گیرد.
اعرافی افزود : افکار عمومی باید در مورد مسائل مالیاتی اقناع گردند تا از حساسیتها و اعتراضهای ناشی از عدم اطلاع کافی جلوگیری شود.
عضو فقهای شورای نگهبان قانون اساسی با تأکید بر لزوم تقویت ارتباطات ادارات مختلف استان قم با حوزه علمیه، افزود: حوزه علمیه میتواند مشاور خوبی برای مسئولان استان باشد و با بهرهگیری از ظرفیتهای اساتید حوزوی برنامههای مناسبی را به آنان ارائه دهد.
مدیرکل امور مالیاتی استان قم نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارش عملکرد این سازمان در سالهای اخیر گفت: استان قم در حال حاضر در رده چهارم در پرداخت مالیات و عوارض قرار دارد.
محمد علیزاده اهوازی افزود: شکاف مالیاتی در شهر قم رو به کاهش است. در نقاط صنعتی استان قم شرکتها و کارخانهها بزرگی در حال فعالیت هستند.
وی شیوع کرونا را ناتوان در ممانعت از رشد توانمندیهای اقتصادی استان قم دانست و گفت : خوشبختانه در طول دوران شیوع بیماری کرونا توانستهایم با اثرات آن بر وضعیت اقتصادی استان مقابله و آن را کنترل کنیم.
اهوازی افزود : تلاش کردهایم، عدالت مالیاتی را تا آنجا که میتوانیم اجرایی نمائیم و از این مهم مراقبت کنیم.