سفیر ایران در ارمنستان از اقدامات اتاق بازرگانی اصفهان به ویژه در حمایت از توسعه صادرات کشور قدردانی کرد.
عباس ظهوری افزود: از زمان پیوستن ایران به قرارداد تعرفه ترجیحی این رقم به ۳۰۰ میلیون دلار رسید و با توجه به جنگ و شیوع کرونا؛ اکنون این رقم به ۴۵۰ میلیون دلار رسیده است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، این کشور را دروازه ورود ایران به بازار بزرگ اوراسیا بیان کرد و دستیابی به تجارت آزاد با اوراسیا، بهرهمندی از تعرفه ترجیحی این کشور با اتحادیه اروپا و همچنین بهره مندی از ظرفیت ارامنه خارج از این کشور علاقمند به تجارت با ایران را از مزیتهای تعاملات تجاری با ارمنستان دانست.
وی با اشاره به اینکه بازار ارمنستان کاملا رقابتی است، افزود: برای موفقیت در این بازار رقابتی باید هوشمندانه وارد عمل شد و توجه به بسته بندی و کیفیت کالا و حفظ این کیفیت از مواردی است که نیازمند توجه ویژه است.
سفیر ایران در ارمنستان همچنین فراهم کردن ساز و کار ورود سرمایه گذاران ارمنی به ایران به ویژه اصفهان را خواستار شد و بر تولید مشترک دو کشور نیز تاکید کرد.
ظهوری با قدردانی از اقدامات اتاق بازرگانی اصفهان به ویژه در حمایت از توسعه صادرات کشور و استان از آمادگی سفارت ایران در ارمنستان با پارلمان بخش خصوصی اصفهان و پاسخگویی به سوالات صادرکنندگان اصفهانی در حوزه تجارت با ارمنستان خبر داد.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این دیدار ضعف در شناسایی بازار، بسته بندی و رفتار حرفهای در حوزه صادرات را از مهمترین چالشهای توسعه تجارت با ارمنستان دانست و گفت: اتاق اصفهان با تشکیل شتاب دهنده صادرات و تربیت نیروهای توانمند در حوزه صادرات از یکسو و همچنین شناسایی و معرفی بازارهای مختلف صادراتی از سوی دیگر، تاکنون اقدامات بسیار موثری برای رفع چالشهای این حوزه اجرا کرده است.
فرشته امینی تعمیق روابط تجاری ایران و ارمنستان و همچنین سهولت تجارت با این کشور به ویژه رفع مشکلات گمرکی و تعرفهای صادرات به ارمنستان با حمایت ویژه سفارت ایران در این کشور را خواستار شد.