در راستای بهینهسازی و کاهش تلفات شبکههای روستایی در استان همدان، ۱۲۵ کیلومتر از شبکههای فشار ضعیف به کابل خودنگهدار تبدیل میشود که تاکنون ۳۵ کیلومتر آن تبدیل شده است.
شیرزاد جمشیدی افزود: از میزان ۵۰۰ کیلومتر، ۸۳ کیلومتر در شهرستان همدان، ۱۴۱ کیلومتر در ملایر، ۵۰ کیلومتر در نهاوند، ۳۰ کیلومتر در کبودراهنگ، ۴۵ کیلومتر در بهار، ۴۰ کیلومتر در تویسرکان، ۴۰ کیلومتر در اسدآباد، ۲۰ کیلومتر در رزن، ۲۴ کیلومتر در فامنین و ۲۷ کیلومتر در شهرستان درگزین اجرایی میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان در این راستا سهمیه واحدهای اجرایی تابعه با توجه موقعیت جغرافیایی و حجم شبکههای موجود سهمیهبندی شده است که تاکنون حدود ۱۰۰ کیلومتر شبکه سیمی در استان همدان به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
جمشیدی تصریح کرد: از مزایای تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار میتوان به مواردی همچون ارتقای مبلمان شهری، جمعآوری برقهای غیرمجاز و عدم امکان سرقت انرژی از شبکه، کمک به محیط زیست و درختان و پایداری شبکه در مواقع باد و طوفان اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه از چهار کیلومتر شبکه فشار متوسط روستایی تاکنون ۱.۵ کیلومتر آن جابجا شده است، گفت: همچنین بر اساس ساماندهی و بازگشایی معابر روستایی برای ۲۲۰ روستا معادل ۱۸۰۰ اصله پایه نصب و جابجا میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان با بیان اینکه برای رفع ضعف ولتاژ مناطق روستایی استان تاکنون ۱۰ دستگاه ترانسفورماتور نصب شده است، افزود: تا پایان امسال دو روستای بیبرق استان نیز برقدار میشود که عملیات اجرایی روستای دولتآباد از توابع کبودراهنگ به پایان رسیده و روستای انجلاس از توابع همدان به میزان ۳۰ درصد پیشرفت داشته است.