نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی: با هماهنگی و پیگیریهای دانشگاه علوم پزشکی استان مطالبات کادر درمان در روزهای آینده پرداخت میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکزقم،
امیر ابادی در خصوص پرستارانی که پس از سال ۹۶ به بعد استخدام شده اند نیز گفت: این موضوع از طریق وزارت بهداشت پیگیری میشود تا موضوع کارانه کادر درمان رفع شود.
وی در خصوص واکسن هراسی در استان قم به خصوص در فضای مجازی و برخورد با این دسته افراد افزود : با توجه به اینکه از هفته آینده قانون صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی در مجلس شورای اسلامی آغاز میشود و نکات این چنینی در آن قانون پیش بینی شده و در کنار آن با هر گونه شایعه پراکنی در موضوعات مختلف که امنیت ملی را به خطر میاندازد بر اساس این قانون برخورد خواهد شد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در خصوص تصویب قانون برخورد با واکسن هراسی در کشور افزود: بر اساس ماده ۱۱۰ قانون و فرمان رهبر معظم انقلاب تمام مصوبات ستاد ملی کرونا لازم الاجراست و به صورت قانون محسوب میشود و نیاز به فرایند قانون گذاری مجلس شورای اسلامی ندارد و با توجه به افزایش آگاهی عمومی در کشور نیازی به برخورد اجباری با این دسته از افراد نیست و باید توجه کنیم این افراد توجهی به جان و سلامتی مردم ندارند و مردم هر چه زودتر به مراکز واکسیناسیون برای تزریق واکسن مراجعه کنند تا دچار موجهای جدید کرونایی نشویم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قم نیز در جریان این بازدید با اشاره به اینکه تاکنون حدود ۴۰ درصد از جمعیت هدف استان قم واکسن دریافت کردند گفت: جمعیت هدف تحت پوشش استان قم ۹۶۰ هزار نفر است که برای جلوگیری از مواجه شدن با موجهای بعدی کرونا لازم است تا ۶۰ درصد جمعیت استان واکسن تزریق کنند.
دکتر قدیر با تاکید بر اینکه در موج ۵ کرونا کادر درمانی که واکسن دریافت کرده بودند دچار هیچ گونه بستری یا فوتی نشدند گفت: حتی کادر درمان بخش آی سی یو بیمارستانهای قم نیز دچار بستری نشدند که اینها همه از اثرات واکسن است.
وی با تاکید بر اینکه بین واکسن داخلی و خارجی هیچ تفاوتی وجود ندارد افزود: معیار در این زمینه مقام معظم رهبری و مراجع تقلید هستند که تاکید بر واکسیناسیون دارند و از مردم میخواهیم که تحت تاثیر تبلیغات واکسن هراسان قرار نگیرند؛ و به موقع واکسن خود را تزریق کنند.