با فراهم کردن زمینههای همکاری متقابل با واحد بینالملل حوزههای علمیه فارس و ایجاد زیرساختهای گردشگری مذهبی و زیارتی، ورود گردشگران مذهبی را تسهیل کنیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،نشست تعامل و هماندیشی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس و مرکز مدیریت حوزههای علمیه استان در راستای توسعه گردشگری مذهبی برگزار شد.
هادی شهدوست شیرازی گفت: استفاده از ظرفیت طلاب مسلط به زبانهای خارجی با گذراندن دورههای آموزش راهنمایان گردشگری در آموزشگاههای تحت نظارت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس میتواند زمینهساز معرفی و ترویج فرهنگ اسلامی- ایرانی در کنار بازدید از ابنیه تاریخی فرهنگی باشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس افزود: شهر شیراز بهعنوان سومین حرم اهل بیت (ع) در ایران اسلامی میتواند با کمک حوزههای علمیه فارس که اغلب از قدمت و پیشینه درخشان و اثربخشی برخوردار هستند زمینه ساز ارتقاء گردشگری دینی و مذهبی در شیراز و استان باشد.
او گفت: وجود حرم مطهر شاهچراغ (ع) و امامزادگان واجب تکریم در سراسر استان فارس در کنار جاذبههای متعدد فرهنگی، تاریخی، طبیعی و سلامت، فارس را بهعنوان مقصد گردشگری در تمامی ابعاد خصوصا گردشگری زیارت معرفی کرده است.
شهدوست شیرازی ابراز کرد: فارس دارای مراکز تحصیلی علوم دینی با قدمت تاریخی بسیاری است از جمله مدرسه خان، مدرسه آقاباباخان و مدرسه منصوریه و ... که آماده همکاری در معرفی، چاپ و انتشار کتب و مقالات علمی فاخر مرتبط به آنها هستیم.
او افزود: باید با فراهم کردن زمینههای همکاری متقابل با واحد بینالملل حوزههای علمیه فارس و ایجاد زیرساختهای گردشگری مذهبی و زیارتی، ورود گردشگران مذهبی را تسهیل کنیم.
حجتالاسلام استوار میمندی، رئیس مرکز مدیریت حوزههای علمیه فارس با اشاره به ظرفیتهای بیبدیل استان فارس اظهار کرد: باید با استفاده از منابع و مخازن علم، هنر و ادب در ارتقاء گردشگری مذهبی گام برداریم.
رئیس مرکز مدیریت حوزههای علمیه فارس وجود حوزههای علمیه طراز اول در استان فارس را نعمتی برشمرد و ادامه داد: باید با بهرهگیری از علوم دینی در گردشگری، ضمن معرفی آثار و اماکن، روح معنویت را در گردشگران تقویت کنیم.
او گفت: میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی باید حافظ میراث ماندگار و هویت فرهنگ اسلامی- ایرانی باشد.
استوار میمندی بیان کرد: استان فارس و شیراز در همه ابعاد گردشگری دارای ظرفیت هستند و گردشگری مذهبی شیراز به سبب وجود مضجح نورانی شاهچراغ (ع) و امامزادگان واجب تکریم و مساجد، حسینیهها و تکایا در استان فارس از جایگاه ویژهای برخوردار است.
او با اعلام آمادگی حوزههای علمیه استان فارس با ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان، افزود: با توسعه ارتباطات وهم افزایی در احیا فرهنگ غنی اسلامی در دوره جدید از تعاملات فیمابین مرکز مدیریت حوزههای علمیه فارس و ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس شاهد پیشرفتهای چشمگیر و مؤثری در گردشگری مذهبی، زیارتی و دینی خواهیم بود.
بیشتر بخوانید: